Eu zic ca te incadrezi in Cerintele minime.Te-ai incadra in cerintele minime si ti-ar merge pe low. Uite si cerintele:Cerinte de sistem minime: GTA V (Grand theft Auto V) (PC)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP1 sau Windows 7 SP1
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz sau echivalent
Memorie RAM: 2 GB
Placa video: 512MB, ex. NVIDIA 7900 sau 512MB ATI X1900
Spatiu pe disc: 30 – 40 GB
Cerinte de sistem recomandate: GTA V (Grand theft Auto V) (PC)
CPU: Intel Core 2 Quad 3. 66GHz sau AMD echivalent
Memorie RAM: 4 GB
Placa video: NVIDIA GTX 480 sau similar ATI
Spatiu pe disc: 40 GB
@Vladut nu te grabi sa spui ca nu ii va merge pe low nici machiar nu stim cat de bine o sa fie optimizat. Funda?
Prieteni ieu am memoria de 8 gb ram, sistem type 64 bit, procesor Amd athlon(tm)X4 750K Quad Core Procesor 3.60 ghz, Rating 5.1 Credeti ca merge. GTa 5 pe pc-ull meu si daca da a aparut gratis pe pc apropo daca a aparut gta 5 va rog dati-mi un link ok multumesc.
Ba voi sunteti arsi la cap sau ce boala cerintile minime is 4 gb maxim is 8 gb 16 gb ce micati la cicat
Eu am un procesor cam slab si imi merge gta 5 alui e mai bun procesorul ca lamine
Procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1.80 GHz 1.98 GHz
Ram: 4GB
placa video:Intel(R) HD Graphics 1.7 gb
Hard disk:500 GB
30 FPS 35 FPS
Si imi merge la hight gta 5 ßestToturialsLegends ba tie ti-ar merge doar la setari low doar daca ai 20 fps 30 fps daca ai mai putin nu
Salut Best, nu iti va merge datorita placii video slabe, iti recomand o placa video care poate rula gta 5, gasesti aici o serie de recomandari http://www.cumpar.net/placa-video-jocuri-ieftina-gta-v-cs-go/
Fratilor!,eu am un pc cu:
4gb ram
Un hard de 600 de gb
Un windows 7 32 bit
O placa video nVIDIA geforce 210 de un 1gb
Si un procesor Intel celeron cpu g1610 2.60 ghz, pe grafica low merge ca si un calculator de gaming iar pe medium merge destul de bine.Asa ca besttutorialslegend iti spun foarte sincer ca pe low o sa ti mearga foarte bine
Procossor pentium dual core 3.1 /3.1 4gb ram placa video nVIDIA gt 630 4gb 128 bitz merge perfect pe low si medium!
GTA V are cerinte super fata de Fifa18 nu ruleaza Fi18 cum ruleaza GTA V in fifa mi se blocheaza da joc asa da e greu ca joc la level legend GTA V are cele mai bune cerinte