Nu există ce vrei tu. Maximum te poţi baza pe nişte softuri gen Virtual Box.
Ăştia zic cam la fel:
http://superuser.com/......-same-time
Nu se poate ce vrei tu, poate doar daca folosesti un virtual box, dar si asa e o idee extrem de proasta pentru ca vei consuma o groaza din resursele serverului
Nu ai cum, decat daca folosesti vmware sau virtualbox si nu e chiar o idee atat de buna. Cel mai repede folosesti pc vechi ca server.
Daca folosesti acelasi pc pentru 2 lucruri realizezi ca resursele se impart. Doar unul dintre ele o sa ruleze nativ, si cel mai probabil o sa fie windows-ul, pentru ca daca nu ruleaza nativ degeaba ai placa video buna, tot o sa-ti sacadeze in jocuri pentru ca vmware o sa-ti emuleze si placa video.
Dar daca ruleaza nativ windows, mereu cand dai restart o sa se duca si serveru tau linux odata cu el. De asemenea daca faci greseala sa le pui pe acelasi hard-disk... mai bine nu.
Salut! De ce nu iei un computer cu minim de resurse pentru ce vrei sa faci, nu trece de 500-600 lei. E mai sigur, iti degrevezi computerul de sarcini inutile.
Nu ai cum sa faci asa ceva... de ce nu ti-ai luat server separat si pc? poti sa ai cel mai performant calculator ca asta nu e posibil
Salut Draand28,
Eu fac exact acceasi chestie ca si tine si pot spune ca merge, doar ca eu il am deja cumparat
Iti trebuiesc 2 HDD - uri.
Pe unul sa il folosesti pentru host iar pe celalalt pentru uz personal.
Vei avea nevoie de cel putin 4 - 6 GB RAM si un procesor minim I3 - I5... Cel mai recomandat pentru host ar fi I7...
Mda, si cum ai facut tu sa bootezi 2 sisteme de operare deodata?
Daca zici ca deja faci asta, da-mi id de mess/skype sau scrie aici mai specific cum se procedeaza. Procesorul va fi AMD FX-9590, asa ca nu iti face griji pentru el.