Mda se intampla destul de des la aceste telefoane "destepte" si eu am un Lg optimus si la fel daca-l tin foarte mult aprins tastele senzitive o iau razna si nu pot sa trag de bara sa raspund nu ai ce sa-i faci doar o resoftare sau sa-l duci la garantie si le spui problema pentru ca sunt daune din fabricatie si nu e vina ta..Succes
Telefoanele inteligente se incalzesc in momentul in care il folosesti la maxim ( gps, navigatie, filme ) dar totusi nu ar trebui sa ai probleme de genu. Parerea mea este ca telefonul are o problema cu placa de baza, daca ai garantie la el du-te cu el la service. Problema poate fi si din cauza softului, softul prea "bun" pentru telefon, dar daca updateul s-a facut automat nu ar trebui sa fie problema. Recomand si o resoftare a telefonului. Foloseste softul de aici ->
L-am trimis la garantie si a stat 3 luni si tot nu lau reparat. acum 2-3 saptamani am luat un program numit flashtool si un fisier de pe forum de la ei si l-am "modat" si acum am android 4.0 ice cream sandwich pana acum nu mi-a facut probleme doar ca se incarca putin greu iconitele din colturile telefonului. dar nimic grav.
elvis4you93 întreabă: