| DeDoiBani a întrebat:

In ultimul tipm (cam 5 luni) tatal meu este hartuit pentru ca a pus pe reclama spalatoriei noastre o femeie "goala" ( are doar un pic buricul gol).Cam cu 1-2 luni am primit de la un pocait,cu o minte ingrata,care are putin dus softul, ca, daca nu dam jos reclama in decursul a 2 saptamani ne va reclama la parchet,plus,a zis ca tata are minte curvara, etc, niste prostii! Am crezut ca este o gluma proasta.In seara de 1 ianuarie 2014, in jurul orei 6, acest om,a venit si a intrat pe domeniu privat,a pus in pericol siguranta mea si a familiei mele si a distru un obiect propriu pe care s-au platit bani grei si timp pierdut pentru realizare! Am facut plangere la politie,tot tot tot si cand colo,nu sunt destule probe pentru al invinuii pe faptas, plus ca aveam si o proba video, dar nu se vedea prea bine fata. (suntem 99% siguri cine este, avand si antecedente in asa ceva).Bun. Acum vreo 3 saptamani am pus 4 camere performante si am spalat vreo 30 de minute reclama pentru a se duce baitul acela sau ce era. Mai avem un prieten care are si eu o reclama cu o domnisoara care are un pic de decolteu, si lui i-a facut acelasi lucru (de la el avem dovada video). Acum 2 zile am primit prin posta, de la acel "anonim" un maldar de hartie, pe care erau vreo 200 de semnaturi de la oameni in legatura cu reclama.Dar de fapt era scrisul lui peste tot! Aceleasi cuvinte urate dar si o psaltire... Seara trecuta,iar a facut acelasi lucru prietenului meu,din nou l-am prins pe camera, dar aceeasi chestie, nu se vede prea bine fata in camera.Cam in seara asta sau maine v-a venii din nou la noi si va face acelasi lucru,pentru ca nu e sanatos la cap. Stie cineva, o camera cu acumulator, care sa inregistreze pe un memory card sau un stick si sa vada decent la 2 metri, noaptea o fata omeneasca pentru a o pune deasupra reclamei si a avea dovada video? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| AdrianL a răspuns:

Http://www.a2t.ro/......e-exterior
Nu stiu daca asta cauti...

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui altoit, sa isi puna cagule pe cap taicatu si prietenu tau apoi noaptea cand vine in acel loc sa isi primeasca soarta asa cum i se cuvine si va inceta

NOname
| NOname a răspuns:

Până la urmă aţi prins fanaticul?
Locul ăstora e la spital...iar nebunii tot construiesc biserici...

| darrio2007 a răspuns:

Tara arde si baba se piaptana! Schimba firma.Ce spalati acolo? Femei?

| ionutalex13 a răspuns:

Te pot ajuta.sa iti verifici mesajele.iti spun acolo mai multe.

| Iris1997 a răspuns:

Daca ai gard din fier (plasa. tabla etc.) puneti un fir acolo, cand vedeti ca se apropie de poarta sau de gard zguduitil putin sau fa asa ( ai intrat pe propietatea mea fara sa-ti dau voie? Dai cu pumnii si picioarele )

| stefan573 a răspuns:

Prindeti-l si rupeti-l in bataie, o cagula pe cap si iti garantez ca va sta cuminte

| Raphael a răspuns:

"Religia e opium pentru popor!"

| DeDoiBani explică:

Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu persoanele de alta religie. Doar ca, daca nu il prindem, v-a continua pana cand da chix (moare sau nu mai poate merge, etc.)

| Ivanus_Dan_1987 a răspuns:

Cred ca aici vei gasi tot ce iti trebuie, in cazul in care inca mai cauti si nu ai rezolvat deja problema!

http://www.icansee.ro