| Andrei2121 a întrebat:

M-am decis sa strang bani sa imi iau un psp la mana a doua(de sunt copil de 14 ani)vreau sa imi cumpar unul in jur de 300 lei.As vrea sa imi explicati si mie tot ce stiti despre psp.Stiu si eu cateva lucruri despre modele care le-am vazut intr-un site dar eu vreau ceva mai explicit.Despre modarea psp-ului,despre cum sa pun jocuri modate, deji vreau sa imi cumpar unul deja modat sa nu ma mai chinui dar totusi nu sctrica niste cunostinte in plus despre el, si as mai vrea sa stiu daca merita sa strang bani din bani pentru scoala pentru un psp.eu am strans deja vreo 20% dar ma intereseaza foarte mult niste informatii, cel mai mult mi-ar prinde bine un id de messenger care sa ma ajute.Sau daca vinde cineva un psp modat pana in 300 lei putem vorbi pe messenger id-ul meu bestial.bestial21

6 răspunsuri:
| Ghosts a răspuns:

Add j. xd142.
Am eu PS2, pretul este de 300 de lei, + 15 jocuri.winking Si nu jocuri, gen Bambie, Ben 10. Am NFS Carbon, NFS Pro-Street..Mai am, vorbim acolo daca esti interesatwinking

| bunelutu a răspuns:

Mai degraba faci altceva cu acei bani
te vei plictisi intr-o saptamana de el crede-ma sau aca chiar vrei ia-ti
mai bun e calculatorul

| Andrei2121 explică:

Nu stiu eu vreau un psp nu un PC am un PC destul de bun si am ps2 eu mai degraba vreau niste informatii pentru psp

| sltlp a răspuns:

Jocurile le pi cu un cablu de date(ma refer modat). practic copiezi iso-ul pe psp pe card in folder-ul corespunzator si gata.
Psp-ul e cam la finalul vietii. nu prea mai merita cumparat.

| Andrei2121 explică:

Nu stiu cum sa va spun dar eu nu vreau sa stiu doar despre cum bag jocurile pe psp de exemplu vreau sa imi vorbiti despre modele, despre internet, muzica, jocuri, modare stiu ca cer multe dar vreau sa stiu multe despre el

| Valika15 a răspuns:

Aa