| Slash1 a întrebat:

happy M-am hotarat sa-mi iau un telefon nou si nu prea pot sa ma decit dintre un blackbarry curves 8520 si nokia e5. Voi ce ma sfatuiti sa aleg? Argumentati va rog dc ar trebui sa iau telefonul respect.Multumesc dau FUNDA+ VOT

4 răspunsuri:
| perryornitorinca a răspuns:

Ca si anutzaana ti.as recomanda BlackBerry are o baterie care tine mult timp si este si foarte performant.nu stiu daca te.ai uitat la filmele p care le.am vazut si eu unde unii actori au si iei BlackBerry. si eu am vrut sa imi iau tot curve dar nu m.a lasat mama bafta ( fundita?)

| s3s a răspuns:

Buna.eu am un BlackBerry 8520 curve si l-am luat tot asa cum ai zis si u, am avut de ales si acum regret alegerea, telefonul arata bine si cam atat, nu stiu prea multe despre e5 insa stiu ca BlackBerry-u nu e stralucitwinking

| Cipy23 a răspuns:

Telefoanele Blackberry sunt bune pentru cei ce vor sa fie langa servici tot timpul (telefon bussines ), dar nu inseamna ca nu poti sa asculti muzica ( volumul este ok, se aude tare ) sau sa faci poze ( cu toate ca are o camera de 2 megapixeli, m-au surprins pozele de o calitate foarte buna. Pe de alta parte, daca vrei un telefon atat pentru servici cat si pentru multimedia (muzica, foto etc.) iti recomand Nokia e5 din punctul meu de vedere raportul calitate - pret este foarte ok, iar la Blackberry acest raport este putin depastit la ce pote face telefonul si la cat costa ( preturile sunt identice dar eu as incadra un blacberry la un preet de 500 ron ). Sper ca t-eam ajutat SUCCES!

| anutzaana a răspuns:

Eu te-as sfatui:blackbarry este mult mai bun! este mai performant si are un profil mai bun! shii tine foarte mult timp!:*