| Christian_2539 a întrebat:

ma ajutati si pe mine cu ceva? Mi-am facut blog pe wordpress si am descoperit pana acum acolo esentialul dar cum imi fac categorii ca mie imi artata acolo decat descategories! Cum fac? Trebuie sa postez intai si o sa-mi ceara sa creez o categorie unde poate intra acea postare?

2 răspunsuri:
| gatablog a răspuns:

Adaugarea unei categorii o poti face in 2 feluri:

1. Atunci cand scrii un articol nou, in dreapta iti apare lista cu categoriile existente si optiunea de adaugare categorie noua.
Categoria o alegi in functie de subiectul tratat in articol. Important este ca in lista din dreapta, categoria aleasa sa fie bifata.

Poti alege mai multe categorii pentru un singur articol, sau poti pune categoriile noi in subgrupa altor categorii.

Daca ai un blog pe un subiect anume si stii cat de cat inainte cam ce subiecte vei trata, poti face o lista de categorii apasand in stanga, panou de control / categorii. Dupa ce ai adaugat propria lista, cand vei scrie fiecare articol nou, vei observa acea lista in dreapta, cu optiunea de bifare.

Pentru mai multe detalii despre administrarea unui blog pe platforma wordpress, intra pe www.GataBlog.info

| Lala a răspuns:

Buna.
Dupa ce te-ai logat mergi la My account, apoi in stanga la Posts. Acolo gasesti Categories, unde poti adauga cate categorii doresti happy.Sub titlul Add new category, la Name, tastezi numele categoriei si apoi ii dai Add. Daca observi, tot asa iti poti crea si subcategotii, singura diferenta este ca, dupa ce ai tastat numele subcategoriei respective la Name, trebuie sa alegi de la Parent numele categoriei careia vrei sa i se subordoneze, si asta-i tot! Ai grija ca, dupa fiecare post, inainte sa dai Publish, sa selectezi categoria, iti va aparea undeva in dreapta casutei cu textul. Succes!