Am vazut ca sunt foarte populare. Mai ca le-as incerca si eu. Ce muzica asculta si in ce format/de pe ce scula? Una e mp3 de pe streaming, alta e sa asculte masteruri la 48 khz/24 bit.
Ascultă de pe telefon Spotify/ Youtube Music.
Ce telefon mai exact? E o mica-mare diferenta intre branduri si chiar intre modele. De exemplu Xiaomi Mi A1 sterge pe jos cu Mi A2 si Mi A3 la capitolul asta. P.S. Inainte chiar de a imi raspunde la intrebarea de mai sus, pot spune ca e pacat de castile alea sa isi bata joc de ele cu Spotify si YTM. P.S. 2 Nu ai zis ce genuri de muzica asculta. La ce specificatii au, s-ar preta foarte bine la bumtzi bumtzi cu bpm mai scazut...
Are un Samsung s9 plus si asculta hip hop, rap, trap.
Aha, pacat de telefon. Genurile alea suna cam la fel si in mp3 si in flac, ca e 80% bas si in rest frecvente si modulatii fara pretentii. Se vor preta bine Sony-urile alea in cazul asta. De aia si vad atitea pe strazi, ca majoritatea asculta mizerii fonice. Chiar si in cazul asta, zi-i sa isi faca un bine si sa treaca de la Spotify la Bandcamp/Jamendo/Mixcloud/Soundcloud. Spotify are o calitate audio sub-mediocra...
Ok
Presupun ca merita fiecare leu.
Eu i-am luat mamei modelul mai modest, MDREX110APB
care pe Flanco e 80 RON, si se aud peste asteptari.