Dar de ce vrei sa stergi totul? Ca sa instalezi alt windows? Daca da, atunci nu va fi nevoie. Cand ajungi in setupul windows-ului ai optiunea "format" prin care poti formata toate partitiile.
Daca vrei sa stergi doar totul in afara de windows, pur si simplu intri in Control Panel - Uninstall a program, si dezinstalezi absolut tot ce e acolo. Dar ai grija, ca vei dezinstala ABSOLUT TOT, inclusiv driverele. Ce ramane pe partitii dupa toate dezinstalarile pur si simplu stergi cu Delete.
Pai uite ce e eu am o tona de virusi pe calculator si vreau sa il fac nou nout fara nici o aplicatie fara nimic. poti sa imi spui si ce inseamna ''partitiile''?
Partitiile sunt acele locuri unde instalezi tu windows, jocuri, programe, etc. Este o unitate a hard-diskului. De exemplu, C este o partitie in care se instaleaza, de obicei, windows-ul.
Si apropo, daca vrei sa-ti faci PC-ul 'nou-nout', avand in vedere ca ai si virusi cu tona pe el, iti recomand puternic sa-ti reinstalezi windows-ul. Nu e dificil, dar mai bine cheama pe cineva care se pricepe sa o faca.
Ok mersi ca mai lamurit cu partitiile.
tu nu ma poti ajuta? sa imi spui pas cu pas?
Cu placere.
Ba da, dar ar fi dificil, mai ales daca nu am eu in fata sa vad totul. Mai bine cheama pe cineva. E cel mai sigur.
Daca vrei sa stergi ceva, descarcati programul RevoUninstaller.E usor de utilizat