Acesta tine de procesor, el ofera puterea grafica.
High End: Core i5 520M, 540M, i7 620M: 500-766 MHz
Low End: Core i3 330M, 350M: 500-677 MHz
Low Voltage: Core i7 620LM, 640LM: 266-566 MHz
Ultra Low Voltage: Core i5-520UM, i5-620UM, 640UM: 166-500 MHz
Deci in functie de ce procesor are acel laptop asa se reda si puterea grafica. Ca sa intelegi mai concret, noile procesoare Intel au si procesor grafic incorporat( Ivy Bridge, Sandy Bridge, si ultima generatie Haswell ). Sper ca ai inteles, spor la cumparaturi.
Daca acolo nu scrie, ce te face sa crezi ca noi stim? Probabil e destul de mica de aceia nu au pus de cat e...
Cel mai probabil are placa video integrata.
Dar ia da linkul laptopului sa iti zic exact.
Toate cele bune
Vezi ce procesor are ( care este numele lui, ex core i5 - 4200u)
Copiaza numele ala di da o cautare pe google sau intra direct aici si da o cautare: http://ark.intel.com/
Vei vedea ca la specificatiile procesorului, la graphic specification vei gasi ce Intel® HD Graphics are.
Spor la treaba!
Presupun ca acela era un laptop destul de ieftin, placile video Intel r hd sunt placi incorporate deci ele nu exista practic. Isi creaza placa video din memoria ram si procesor iar grafica va fi una foarte scazuta. Incearca sa cumperi laptopul asta daca iti ajung bani si incearca sa te feresti de Altex au niste preturi mari am avut povesti de groaza cu ei acum cativa ani. http://bit.ly/1mNUSvH
Ba exista practic, doar ca nu au memorie proprie, fiind integrate in procesor (pentru cei care o dau in fasole ca e integrata in placa de baza, buna dimineata, sintem in 2014!).
Buna dimineata satene... asta am zis si eu... soooo nu vad rostu comentariului Dar daca tu ii zici omului ca exista si ea de fapt exista doar fictiv ce rezolvam? lasa-l sa inteleaga ca nu exista ca asta e adevarul chiar daca ea exista ca nu ne intrecem in inteligenta aici.
Tu citesti ce postezi inainte de a apasa butonul ala pe care scrie Trimite? E ca si cum ai zice ca inima nu exista fiindca face parte din corp.
Daca iti doresti sa te joci pe laptop evita placile integrate Intel! nu sunt pentru jocuri.i-ati un laptop care mai are si o placa video dedicata
Vladoiu_Edy_1997 întreabă:
Minea_Alin_1999 întreabă: