Intrati in setarile voastre personale toti care aveti asemenea probleme si verificati adresa de e-mail si restul setarilor de acolo!
Totodata, verificati si casuta de e-mail, daca mesajele TPU nu va intra la Spam (nedorite).
Doar cu bormasina rotopercutoare nu am incercat; in rest, nimic nu a rezolvat necazul.
Si eu ma confrunt cu aceeasi situatie; nu esti singur in galaxia aceasta oropsita.
Am crezut că problemele vin de la Yahoo dar încep să cred că developerii şi-au băgat nasul în sistemul de mailuri si l-au stricat.
Să văd acum dacă se vor juca şi cu Gmail căci cu Yahoo au făcut-o deja.
:'( Nici Gmail nu pot accesa, de aprox. 2 luni. Soros, sau Erdogan sunt vinovati. :'( poate o fi Putin care vrea sa il oftice pe Trump!?
Ceva probleme sigur sunt. Eu primesc notificările pe cont de gmail, însă nu mai pot șterge raspunsuri. Nu mai primesc confirmări. Și asta se întâmplă deja de vreo două luni.
Da, știu, nu am venit cu nici o soluție. Dar poate ajută știind că și alții îi înjură...
Ca solutie de moment.
De curiozitate, ai creat contul TPU cu Gmail?
Da.
Ok, treaba devine foarte ciudata.
Trist este ca am trimis un raport despre asta... din pacate n-am primit niciun mail