Poti sa iti schimbi procesorul si placa video daca tu consideri ca sunt prea mici dar daca dispui de bani suficienti iti poti lua un laptop cu o configuratie mai buna si care sa te ajute in ceea ce vrei sa faci cu el funda?
Eu in cazul tau m-as gandi sa cumpar un laptop. chipul de video in laptop e integrat in placa. de regula tehnicii schimba toata placa. in cazul tau depinde ce posibilitati ai. insa daca ti-au spus ca e dezlipit chipul de video incearca sa ii faci reflow, adica sa-i induci caldura ca sa ii refaci lipiturile. nu e o metoda prea ortodoxa dar poti avea noroc. ca sa-i faci reballing e costisitor si iti trebuie scule adecvate.
1. Nu poti sa schimbi placa sau alte componente la unele laptop-uri.
2. Mai bine zic sa strangi pentru un calculator ca e mai bun decat laptop-ul, laptop-ul il folosesti mai mult cand esti plecat si in plus daca vrei laptop pentru gaming nici unul nu este bun pentru ca au bateria slaba.
Bafta!
Mai bine poti sa desfaci leptopul tau il vinzi pe bucati pentru ca bucatile din laptop costa mai mult si asa faci bani eu mi-am cumparat un notebook facand asta dar nu le-am vandut pe toate ii urez succes si sper ca te-am ajutat... plz funda
Poti sa-ti strangi bani mai bine pentru ca aceste doua componente te duc la 5 mil si de black friday te duci frumusel, si iti cumperi un nou laptop. BAFTA!