Pai zi-ne ce configuratie are laptopul vechi, ce vrei sa faci cu el. Eu as recomanda frumos un GeForce Now.
Am doua laptopuri un Packard bell tk85 și un emachines e525. Specificații Packard bell EASYNOTE_TK11BZ-025FR,MODEL NO5WS6. Procesor:AMD Dual-Core C-50. Placa video:AMD Radeon HD 6250. Memorie RAM:6GB DDR3. Hard disk:500GB. Emachines E525-573G16Mi. Procesor:Intel Celeron 575 2GHZ Memorie RAM:3GB DDR2. Hard disk:160GB. Placa Video: Intel GMA 4500M
Sunt vechi. Niciunul nu mai merita upgradat daca ma intrebi pe mine.
Anyway, tu trebuie sa stii in primul rand ce nevoi ai. Daca ai nevoie sa te deplasezi cu pc-ul sau duci lipsa de spatiu, atunci laptop. Daca nu, performantele sunt mai bune la un desktop. Trebuie sa te lamuresti si ce anume sa faci cu el. Un pc de gaming midrange costa de la 5000 de lei in sus. Un pc office, daca apelezi la solutii refurbished il poti lua cu 1000 de lei si sa te mai tina 5 ani.
De acord cu VoidEternal (misto nick, btw). Nu are rost sa iti bati capul. Dar tot nu ai raspuns ce vrei sa faci. Uite, ca idee, tocmai a aparut din nou pe stock la Interlink un best-seller - https://www.interlink.ro/......hed-p50703
Nu merita boosteroid pentru ca nu iti da calitatea maxima pe care ai vedea-o in schimb un laptop/pc de gaming da.