Salut TPU aștept cat mai urgent un răspuns,tot îmi apare la 4, 5 secunde pe ecran la telefon" UI sistem nu răspunde", ce însemna mai exact aceasta?
Buna ziua, daca am cartela de Digi Mobil cu numar de Spania si numar de Romania, cum pot redirectiona apelurile din Spania pe numarul de Romania? Multumesc
Salut! In afara de Telekom ce retele mai au cartele prepay cu internet nelimitat? Eu nu gasesc sau nu am rabdare sa caut.
Hey, am o întrebare scurta dacă asi cumpăra eu un display de iphone 8 plus și lași duce la un service o sa îl monteze?
În România îți cere buletin la cartelă prepay? Dacă nu, este corect? Dacă da, e mai bine?
Bunã ziua, caut un nr de fix din Tulcea pe numele Viziru Aurelia pe str Isacciei
Odată cam la cat timp vă schimbați smartphone-ul?
Bună seara, Am un telefon Samsung care este vazut pe calculator doar pe un utilizator, iar pe cel principal (administrator) nu il pot vedea. Am ajuns la capătul rabdarilor. Mă poate ajuta cineva?
Cum pot sa imi iau nr de la wapp când nu il mai știu?
Bună seara! Am o problema cu whatsapp-ul. Am șters aplicația si atunci când restaurez backup-ul trebuie sa introduc parola pentru decriptare, dar nu știu care este. Cum o pot reseta? Mulțumesc
Bună, la un iPhone dacă ești pe modul somn primești apeluri pe ecran ca să vezi cine suna?, sau dacă trimit msj la cineva care are iphone îmi apare dacă se trimit mesajele sau nu? Și dacă se...? (mai mult)
Buna seara. Am si eu nevoie de o aplicatie free pentru a inregistra apel telefonic! Va multumesc!
Am și eu o problema cu routerul nu mai merge de azi gen într un fel merge dar nu apare rețeaua wifi și nu ma pot conecta ce trebuie sa fac?
Am pe telefon 2conturi google de la2numere de telefon diferite 2.De ce in maps apar trasee combinate desi 2telefoane trasee diverite in realitate
Buna seara! Acum o luna de zile am cumparat de pe un site online 2 cartele Telekom. Le- am activat, am primit optiunea de 6 euro si nimic nu a fost in neregula, pana azi cand am primit un mesaj pe ...? (mai mult)
Am un telefon mai vechi HTC Desire 625 și nu are în sistem lb.română. Cum aș putea să adiționez limba română în sistemul telefonului? Aștept răspunsul dvs. Mulțumesc mult!
Oare pot afla numarul de telefon unei persoane daca am CNP-ul,numele, seria tot? Gen la Orange dupa datele astea teoretic se poate afla nr de telefon?
Buna ziua! Cum pot vedea istoricul locatiilor google pe Huawei? Acum 5 luni il puteam vedea. Locatia este activata.
Salutare, ce părere aveți de Vodafone? m- am portat acum o lună, am fost in Germania 2 săptamani și nu am știut că roamingul ăsta are o limită gen, mi- a venit 50 lei (abonamentul e de 25 lei)...? (mai mult)
Salutare, am o problemă, am fost in Germania 2 săptămâni și am avut un cost de 500 lei că am stat pe roaming mult timp și nu mai am cartela și ăștea de la Vodafone nu poate să facă nimic, ...? (mai mult)
Bună! A cumpărat sau vândut cineva telefoane de la YZZY. Ce părere aveți despre ei? Sunt de încredere?
Este bine să bei pepsi o dată la două săptămâni?
Salut, am o intrebare pentru utilizatorii de Iphone, cand sunteti pe Facebook sau tiktok si dati pe un link sau o reclama, se deschide in browser intern sau safari? Eu am Samsung si e enervant ca...? (mai mult)
Am renoit abonament Vodafone și am aplicat și. Opțiunea Disney cum mă înregistrez pe Disney că cu cei de la Vodafone nu ai ce vb sunt niste incompetenți habar n-au pe ce lume sunt
Bună! Cat credeați ca aș primi pe un iPhone 11cu 64 gb urme ușoare de folosire, sănătate baterie 70%, și TrueDepth nu merge?
Salut tuturor! Am o întrebare: când îmi las iPhone 8 la încărcat până la 100%, de ce, când mă joc sau mă uit pe TikTok, bateria se duce cam 10% în 40 de minute? Mi se arată că bateria are...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa activez casuta vocala Vodafone? Era un cod cu ##62* si inca ceva apoi#
Buna! Am o mare nedemurire și aș vrea să mă ajute cineva până la ora 9:00, Eu mai am 2 zile până intra cartela mea in grație, daca eu mă duc la Telekom și dau 5 euro ce se va întâmpla? ...? (mai mult)
Buna, Știe cineva cum pot face rost de o husa din silicon pentru o tableta mai veche (tb- 8504f), contra cost, bineinteles. Am găsit pe site- ul de la Coolbe, dar am citit că nu ar fi un site ...? (mai mult)
Mi- am pus folie de sticlă la telefon și după o lună au început să se facă niște bule sub folia de sticlă. Am pus o folie de sticlă destul de scumpă și nu mi se pare normal să se întâmple...? (mai mult)
Am cumparat o vacanta in Turcia pentru AUGUST 2025, copilul se joaca 4- 5 ore pe zi pe internet date mobile... cum fac sa nu platesc prea mult la consum de date la abonament Orange/digi daca nu am retea...? (mai mult)
Vi s-a întâmplat vreodată sa nu apară ca v-a sunat o persoana dar setările sa fie în regula? Sa nu apară deloc apelul? Oare trebuie sa șterg apelurile vechi fiind prea multe apeluri?
Daca dezactivez opțiunea de auto- renew din contul Lycamobile, pierd și net ul de am încărcat prima dată cartela și cel pe care l am încărcat de pe site?, sau este doar sa nu mi retragă bani...? (mai mult)
Helppp, tocmai ce m-a sunat un nr pe care nu-l cunosc si cand am sunat inapoi mi-a zis ca nr nu-i valabil. Ce înseamnă asta?
Hey TPU! Mă uit după un telefon nou cu buget de 2000 de lei. Nu mă pricep la telefoane, mă interesează să aibă cameră și baterie bună, îmi trebuie pentru social media și poze. Am ales câteva...? (mai mult)
Garanția expiră dacă fac update manual de software prin alegerea pachetului ROM la Xiaomi? Nu apare în actualizare și o descarc manual de exemplu de pe miuirom.com
De ce are Samsung Galaxy Tab A9 plus cele trei puncte auri?!
A fost cineva de aici sunat și era o voce robotica și să spună să contactați pe whats app?
Bună ziua, aș vrea să șterg sau să elimin din aplicația My Orange "Detalii convorbiri" sau să elimin un număr dacă se poate
Va salut grup, va rog frumos, as fi recunoscator daca ma poate ajuta cineva cu un cod deblocare Nokia 3410, este codat pe o retea de afară, Spania cred, dar nu stiu sigur. Las imei aici 350890200561983....? (mai mult)
Cum mă pot dezactiva de la numerele scurte?
Care dintre voi ați avut o asemenea problema? Din 2018 am terminat cu Telekom România, de ce au facturat și în 2021 și acum ma trezesc cu dosar în instanta cu suma de 930 de lei? Dacă voiau sa ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare! Daca in agenda telefonului nu ai salvat un nr. telefon, poti purta o conversatie cu acel numar de tel. pe whatsapp?
Cum pot schimba banda 5G? De exemplu 5G 3500MHz N78 sau N3 1800MHz
Buna seara, am si eu o problema si as dori sa ma ajutati va rog. De 2 zile primesc apel pierdut video pe whatsapp, dar telefonul nu suna. Specific ca telefonul este nou. Cand suna a doua oara persoana...? (mai mult)
Va salut, am o mare dilema, deci care din aceste 3 modele de telefoane e mai vechi? De fapt care e evoluția lor in anii care e primul, dintre astea 3 apărut https://photos.app.goo.gl/fZ1oxj8JUd7XrSMk8...? (mai mult)
Cum poate cineva cu atât de multe postări pe Facebook (foarte multe) să-și mute tot de la public la secțiunea de prieteni? Pozele și alte distribuiri de ani de zile.
Comparatie intre Samsung clasa A si clasa S? Nu la pret ci la specificatii, performante.
Bună tuturor! Mamei mele i- a apărut un apel de la mine cum că aș fi sunat- o dar eu nu am făcut asta și apelul i- a apărut fără nume, deși ea îmi are numărul trecut cu nume. Este foarte ciudat.A...? (mai mult)
Ce înseamnă asta, m- am trezit cu un cost neașteptat, o fi din cauza Roamingului? Am fost in Germania 2 săptămâni: Costurile dvs. sunt de 110.76 euro, fara TVA. Intrucat ati depasit limita de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti