E smartphone, cat ai vrea sa te tina bateria? La toate smartphone-urile tine putin bateria.
Mai bine il duci la reparat sa ca poate il strici si nu iti mai acopera gaarntia reparatile.
Daca nu au trecut 10 zile de cind l-ai cumparat poti sa-l da-i inapoi s-au sa-i schimbi bateria doar are garantie nu?
Ma-i ales daca l-ai cumparat de pe eMAG.
Iar sa-l reformatezi trebuie cum ai spus tu sa-l descarci complet sa-l lasi stins la incarcat fara sa-l aprinzi deloc(nici macar sa vezi cit e ciasul) cam 16 ore dupa aceia descarca-l complet si pune-l la incarcat inca 16 ore trebuie sa faci asta de 3 ori la rand succes.
Cand l-ai cumparat trebuia sa il lasi la formatat 24h. Daca este o problema serioasa, du-te la magaziu lor si spune-le ce ti s-a intamplat.Ei vor constata problema si iti vor da altu
Problema este ca nu l-am lasat! Si am fost la magazin si au spus sa il las sa se descarce la 0% si sa il las 14 ore la incarcat. De 3 ori sa fac chestia asta. Daca nu. Sa ma duc cu el la magazin si ei il trimit in service!
Trebe sa reformatezi bateria, cel mai bine este ca il duci la un service autorizat
Reformatat bateria. Asta inseamna sa o golesc pana la 0% si sa il las la incarcat minim 14 ore. Din cate stiu eu. Asa este?