| Socherboom10 a întrebat:

Mi-am dat network reset din Windows la internet.
După ce și-a dat PCu restart am remarcat faptul că nu mai aveam net. Am dat troubleshooting și am primit eroarea asta: An Ethernet cable looks like a telephone cable but with larger connectors in the end".
Eu am router și toate cablurile erau conectate bine, așa că am mai verificat și în spatele PCului și am observat că portul in care intra cablul care transmite netul din router in PC nu mai lumina. Înainte era o lumina verde sau galbena.
Am nevoie de ajutor!
Mulțumesc anticipat!

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-o fi dus placa de retea! Numai cineva care vede poate rezolva.

Bula
| Bula a răspuns:

Sterge toate conexiunile din Network Connections, dupa care creeaza din nou conexiunile pe care le doresti (ethernet, wi-fi etc.).

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Bula):

Merge si Disable apoi Enable la toate...

| Bula a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

E mai sigur asa cum am scris.
In plus, dispar conexiunile nefunctionale, create anterior.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine duci Pc ul in servis ei vad care este defectiunea si il repară, ruterul merge? Se aprind ledurile? Daca nu este din calculator defectul inseamna ca trebuie sa chemi firma unde ai contract la internmet, sa repare ei defectiunea, esti la Rds?

| Socherboom10 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Routerul merge, toate luminile merg, in afara de cele care au monitor deasupra. Nu sunt de la RDS.

| mihai69 a răspuns:

Dacă LED-urile plăcii de rețea nu mai pâlpâie, atunci:
- placa e dusă;
- portul router-ului de care e legat PC-ul e mort;
- cablul e fwtwt.
Încearcă să le schimbi pe rând să vezi care e adevărata cauză la tine.

| Socherboom10 explică (pentru mihai69):

S-ar putea sa spun o prostie, dar mă rog. Am făcut overclock la placa video mai înainte, ar fi putut overlockul sa duca la distrugerea portului sau a plăcii de rețea?

| mihai69 a răspuns (pentru Socherboom10):

Teoretic, nu. Dar nici imposibil nu e.

| Alverto a răspuns:

Un reset ar fi bun

| Socherboom10 explică (pentru Alverto):

Un reset la Windows? Sau la router? Căci la router am încercat...