| basik a întrebat:

Mi-am descarcat avast antivirus cu licienta ce e aia licienta? si imi mai zice sa ma inregistrez daca ma-s inregistra ar costa? ajutati-ma va rog fundabig grin

Răspuns Câştigător
| a1doru a răspuns:

Daca descarci,si instalezi, avast free, nu trebuie sa platesti nimic.

7 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Ai scos o versiune care nu este free, adica trebuie sa platesti pentru ea. Daca vrei cauta una gratis sau cauta una care sa aiba licenta pe termen lung(cand va expira va trebui sa platesti). Bafta
PS:Licenta este valabilitatea a ceea ce ai scos(cat va tine ca la alimente, la un moment dat vor expira)

| a1doru a răspuns:

Cel cu licenta trebuie platit, asa ca, mai bine nu te inregistrezi si descarci un avast free.cel cu licenta cred ca costa 19-20 de $ sau oiroi, nu mai stiu.si ala free este super.eu il folosesc de ani de zile.

| basik explică (pentru a1doru):

Dar da-mi un antivirus free dar sa nu platesc nimic

| a1doru a răspuns (pentru basik):

Intra pe google; avast free.gasesti acolo pana si versiunea 2012.il descarci.dezinstalezi antivirusul pe care il al acum, si instalezi avastul.e simplu de instalat.

| basik explică (pentru a1doru):

Dar trebuie sa platesc ceva?

| a1doru a răspuns (pentru basik):

Daca descarci,si instalezi, avast free, nu trebuie sa platesti nimic.

| deeDEE1269 a răspuns:

Licenta este un cod care iti debloacheaza toate optiunile de la un software pe o durata de timp 1-3 luni depinde de licenta. Odata ce a expirat trebuie sa platesti iar pentru o alta licenta ca antivirusu tau sa nu raman in urma cu update.Acestea costa in funcite de cate luni iti iei licenta

| basik explică:

Dar daca il uninstalez mai platesc?