Aceasi problema am avut-o si eu cu google chrome mi se intrerupea si se incarca greu mentionez ca am mai dezistalat si instalat din nou pluginuri, flash player etc dar aceeasi problema. Acm am opera si merge perfect.
Pai cand ti se întrerupe înseamnă ca e buffering deci:ori ai o viteza mai slaba la net ori trebuie sa instalezi toooate pluginurile. Sper sa reusesti bft
Care pluginuri trebuie instalate?
Pai eu îl am instalat de mult timp nici nu mai stiu...mi se pare ca trebuie vreo 3 cel puțin atâtea am instalat eu, dar Nu stiu insa vezi si tu.Dar dupa ce îl instalezi o sa vezi ca o sa iti meargă super.Si daca imi amintesc bine si mie imi mergea la fel la început, dupa aia am băgat pluginurile si gata.
Eu folosesc numai chrome, chiar daca mai foloseau si altele si sa stii ca e un browser foarte rapid daca iti merge bine.Eu zic sa îl pastrezi
Pai cel mai bine ar fi sa iti schimbi Brouserul recomand Google Chrome Sau Mozila. Dar daca tot nu merge incearca sa iti pui driver la placa video sau reformateazati Pc-ul. Sper ca te-am ajutat. "Funda"
Wtf? nu am inteles nimica din ce ai scris de unde reformatezi pc-ul?