| GhostRider02 a întrebat:

Mi am instalat windows 10 si recunoaste toate retelele wi fi (de la camin de la faculate) de langa mine inclusiv netul caminului din camera dar nu il folosesc mi m-a facut un abonament la Orange cu net prin antena si laptopul nu imi gaseste prin wi fi reteaua doar prin cablu, apoi mi am instalat windows 8.1 crezand ca e de la windows dar acum nu merge de loc.Tin sa amintesc ca am incercat toate rezolvarile de pe net inclusiv reinstalare de windows(acum iar am 10) Stiti ce problema poate avea si daca se poate cumva rezolva, laptopul e Asus SonicMaster A540S

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sunt unele adaptoare wireless (adică modulul din calculator) care NU sunt compatibile cu unele (alte) routere.
Așa m-am trezit eu într-o delegație că aveam net (wifi) pe telefon, dar laptopul nu vedea rețeaua aia. Și erau unul lângă celălalt. happy
Cumpără eventual un adaptor wifi USB și pune laptopul să îl folosească pe acela în locul celui intern.

| GhostRider02 explică (pentru mihai69):

Exact asa si eu telefonul se poate conecta la modemul Orange, si colegi de camera cu laptopurile lor dar al meu pur si simplu nu gaseste reteaua wi fi doar de la colegi vecini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai router?

| GhostRider02 explică (pentru anonim_4396):

Modem cu antena cu ventuza prin satelit