| DGVaLy3 a întrebat:

Mi-am luat de ceva vreme un calculator si nu reusesc sa-l conectez la internet.Inainte aveam un calculator pe care mergea internetul, era prin cablu.Acum tot prin cablu am, dar nu pot sa ma conctez la internet.Am bagat firul de la internet in pc vechi si merge, dar in cel nou nu merge.Am luat ip pe care il aveam la internet pe pc vechi si l-am bagat in pc nou.Am reusit sa-l bag dar tot nu merge internetul.Placa de retea nu este de vina.In spatele unitati placa de retea licare cand bag firul de la internet, asa cum este normal. Dar nu merge netul.Va rog ajutati-mabatting eyelashesFundatongue

7 răspunsuri:
| CLau8GeRrY a răspuns:

Ori este o eroare de conexiune, ori nu ai instalat driver-ul de la internet corect sau nu se potriveste driver-ul cu windowsul instalatbig grin

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui daca ai facut instalarea internetului si nici daca ai modem. Daca ai modem si n-ai facut-o, conecteaza modemul la pc si incearca asa: Start/Control Panel/Network Connections/Create a new Connection si iti intra o fereastra de instalare New Connection Wizard, unde urmezi pasii ceruti. Succes si numai bine!

| Hirako a răspuns:

Suna la compania de internet, poate e de la ei.Chiar daca nu e de la ei, oricum te vor ajuta.

| AAAdelin a răspuns:

Tu la calculatorul asta ai instala driverul? Sau daca l-ai inspalat poate fi ptnru ca nu ai intridul Username-ul si Parola cirect, mai verifica inca odata aceste lucruri si anunta-ma prin mesaj.

| AndreiGabi a răspuns:

Probabil nu ai instalat driverele...

| DGVaLy3 explică:

Am driverele instalate corect.mi le-a instalat un baiat

| DGVaLy3 explică:

Gata! Am rezolvat.A venit la mine cineva si mi-a schimbat adresa ip.A sunat la cei de la internet si mi-au schimbat iptongue