Incearca intai sa vezi filmul pe un calculator.
1. Daca merge bine, atunci trebuie convertit formatul filmului intr-unul recunoscut de televizor.
2. Daca nu merge sunetul nici pe un calculator, telefon sau alt TV, atunci inseamna ca n-ai descarcat fisier corect.
Pai daca are multi GB cum poti sa il convers in scurt timp?
Cauti un site /program de convertire video. Incarci filmul si-l convertesti in format HD (in fisier tip mp4).
Cand s-a convertit, descarci inapoi pe calculator, pui pe stick si bagi stick-ul in TV.
Atentie! Multe site-uri nu convertesc doar partial, alte site-uri /programe pun o "stampila" pe film, ca reclama etc. Convertire fara probleme poti face doar cu programe cu licenta.
Te uraste?
IN CE FORMAT vrei sa vezi Avatar, daca e un piratat atunci s-ar putea ca Samsung sa nu poata, sau mai rau... SA NU VREA
iar Samsung e o firma foarte cunoscuta iar LG sunt singurii producatori de display-uri 4k, si AMANDOI SE RAHATESC PE UTILIZATOR, pentru ca au propriul sistem de operare care este IMBECIL, iar TU in momentul asta dovedesti negru pe alb exact chestia asta, pentru ca una dintre solutii ar fi VLC, daaaaaaar pe Samsung si LG nu merge, TOCMAI D'AIA
http://www.videolan.org/vlc/#download
vezi acolo mf LGOS si cum dracu' se numeste TAMPENIA aia de OS a lu' Samsung?
solutia e sa iti iei alta solutie externa de smart, cum ar fi un chromecast 4k sau ceva de genul asta... chiar un PC ar merge
Eu am tot un Samsung Smart si ruleaza orice format video, cu exeptia la unele MKV-uri. Si al meu nu are 4k integrat (fiind generatie mai veche) dar totusi il ia! cu sunet bun!
Ce a patit el cu sunetul, este ca nu a descarcat ce trebuie!
Da, banuiesc
Format mkv
Formatul mkv vine de la Matroska Video, insa in el audio si video au un codec, care poate sa difere serios... pe scurt, codecul audio nu e suportat de tembelizor
asa ca si tu poti sa il re-encodezi, atat timp cat gasesti un program cu care poti sa faci asta, iar norocul tau e ca, eu chiar stiu unul:
https://mkvtoolnix.download/
si O SA MEARGA REPEDE, daca faci numai audio, nu si video, reencodarea de audio tine maxim 10% din cat ar tine sa reencodezi si audio si video
o alta solutie, e sa connectezi calculatorul la TV, iti trebuie numai un cablu HDMI