Salut! Majoritatea folosesc laptopul pe post de desktop, nu iau in considerare ca un laptop nu are aceeasi racire ca un desktop. In cele mai multe cazuri problemele apar de la sistemul lui de racire, se recomanda sa folosesti un notepad cooler, sa nu obturezi fantele pentru aerisire (multi il pun pe pat/perna/etc... si nu stiu de ce nu mai functioneaza, ori de ce se restarteaza ); in aceasta situatie nu mai poate asigura ventilatia si se incalzeste pana se opreste ori se strica. Se recomanda: notepad cooler, curatarea prafului de pe masa/birou etc... daca stergi masa cat mai des cu pronto sau alte solutii de curatat nu mai primeste mult praf in sistemul de ventilatie. Praful si caldura sunt elementele care duc la majoritatea defectiunilor! Daca il folosesti in alte parti (pat/fotoliu etc.) se recomanda un blat de lemn (sau ce ai ) pentru a avea o ventilatie normala!
In primul rand, usor cu jocurile. Majoritatea laptopurilor pana in 3000 lei, sau peste, sunt facute pentru mobilitate. Atunci cand il utilizezi, ai grija sa il pui pe o suprafata plata cum ar fi o masa ( nu in pat in toate scamele ) pentru o aerisire cat mai corespunzatoare.
Ar fi mai multe de spus. In primul rand nu lucra cu el unde este praf.Se intelege ca odata acumulat praful in el procesorul si altele vor merge mai greu, se vor inferbanta piese in el, se restarteaza si alte minuni din acestea.
Trebuie sa ai in laptop un program de curatare automata.De curatarea erorilor bineinteles.Am vrut sa iti scriu ceva in mesaj privat dar vad ca nu accepti mesaje private.
Trebuie sa ii instalezi Windows-ul.Sa nu lucrezi in locuri cu praf si sa ai programe de curatare a eroriror si a programelor. Sper ca te-am asutat! Pa!
anonim_4396 întreabă: