| Popa_Mihai_1905 a întrebat:

Nu îmi merge sonorul la calculator. Am toate driverele audio instalate si nu stiu cum sa-l fac sa meargă. Ajutati-mă (dau funda big grin)

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Salut. Verifica, pe un alt dispozitiv, daca boxele sunt functionale. Poti monta la calculator niste casti, pentru a vedea daca problema e din Windows sau nu. Asigura-te ca boxele sunt conectate in mufa care trebuie. Ce sistem de operare ai? (xp, vista, win7, win8).

| Popa_Mihai_1905 explică (pentru dannyel86):

Windows xp

| dannyel86 a răspuns (pentru Popa_Mihai_1905):

Click dreapta pe "My Computer", Properties, Hardware, Device Manager. Observa acolo daca driverele au fost instalate cu succes sau daca exista vreun semnul exclamarii pentru dispozitivele din lista. Daca nu sunt probleme, verifica in "Control Panel", Administrative Tools, Services. Din lista dai dublu click pe Windows Audio sa vezi daca e oprit (Service status). Uneori sistemul inchide sunetul (n-am inteles de ce) si poate fi reactivat de acolo, daca nu in alta parte e problema.

Pentru o structura diferita in lista aplicatii Control panel poti incerca pasii: Control Panel, Performance and Maintenance, Administrative Tools, Services. Windows Audio.

| Popa_Mihai_1905 explică (pentru dannyel86):

Am incercat si asta de multe ori dar sunetul nu si revine

Salut, din nou. Driver-ul instalat nu poate functiona daca nu e compatibil cu sistemul de operare. Daca pui driver de Windows7 pe xp, nu ti se activeaza sunetul. Vreau sa-mi confirmi ca driver-ul audio pus de tine e pentru xp. Asistenta tehnica concreta vei primi pe privat. Iti trimit mesaj pe contul tau si incercam sa rezolvam problema. Bine?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate s-a suparat pe tine
incearca DRIVER BOOSTER PRO pentru a verifica driverele sau daca nu cheama un prieten