anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot de nervi! Am fost prost si calic si am luat un laptop de pe olx, ei bine am ajuns acasa, ascultasem miste muzica pe yt si dupa i-am dat un restart, ei bine, acum laptopul imi afiseaza logo-ul firmei, imi afiseaza loading screen-ul de la windows 10 (punctele alea care se invart in cerc) si dupa nimic, black screen! Adica display-ul primeste curent, dar afiseaza o imagine neagra! Vreau sa cred ca e o problema ce tine de partea software si ca doar trebuie sa reinstalez widows-ul, voi ce parere aveti? Imi vine acum sa merg la ala acasa si sa ii fac o surpriza de sarbatori, ca stiu unde sta!

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Poti vedea cursorul de la mouse, in blank screen-ul ala?

| PainTech a răspuns:

Salut!
Incearca sa faci o reinstalare a sistemului de operare. Daca problema persista ar putea fi o supraincalzire. Incearca sa scoti praful afara, eventual si un test SMART la HDD si un memory test.
E posibil ca dispozitivele mai vechi sa aiba cateva probleme cu componentele mai sensibile. Oricum sistemul de operare trebuia reinstalat din motive de securitate...

| Wr3nch a răspuns:

E eroare din windows. Probabil un update nu a fost instalat corect si face figuri. BTW ti-ai asumat riscul cand ai luat un produs la mana a doua.

| Crackman a răspuns:

Reinstalează și tu Windows ul și vezi dacă face figuri în continuare

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Uite ce coincidenta ca asa am patit si eu ieri cu calculatorul personal. Da-i cateva Ctrl+Alt+Del sa vezi daca sa schimba ceva iar daca nu dai si cateva restarturi, al meu si-a revenit pe neasteptate asa( si eu care eram pregatatit sa-i reinstalez windows-ul). Daca nici astea nu merg reinstaleaza windowsul.