Poți să iei un nVIDIA gt 1030 se descurca puțin mai bine ca nVIDIA 750 ti si poți juca cele mai recente jocuri cu ea dar pe detalii medii si îți mai rămân bani să cumperi un ram de 4gb, placa video fiind undeva la 350 de lei dar mai poți aștepta să prinzi o ofertă buna
Cam asa as zice si eu.
este acum pe olx un 1030 la 300ron.
Restul poti economisi, ramul este momentan foarte scump si nu se va cunoaste diferenta de la 4 gb la 8 gb, avand in vedere restul componentelor. Dar de o placa video ca cea recomandata de colegul, ai nevoie.
Cat de neinformat poti fi doamnee, cu 700 lei iti iei un procesor extrem de decent, dar si o placa video, gandeste putin logic, de ce ai investi 700 lei intr-un procesor cu placa video integrata? iti garantez eu ca nu faci gaming pe o placa video integrata, nici nu stiu cum sa iti raspund la intrebarea asta stupida, din moment ce dispui de 700 lei, buget destul de mare. nah nu toata lumea e bogata, iti poti cumpara o placa dar si un procesor decente, iar tu te gandesti sa maresti memoria ram si sa iei alt procesor cu video integrat? ))))))
Ar trebui sa Îți mărești RAM-ul cu încă 4GB și sa Îți cumperi o placa video, ca sa nu o mai folosesti pe cea integrata în procesor, deoarece este foarte slaba (adică sa Îți iei placa video și sa o ai dedicata, nu integrata). Sper ca am putut fi de folos, succes!