Am vazut si pe internet ca merge asa dar nu eram sigur, deci fara nici o problema merge, da?
Ptiu, cam departe. Nu ai pe cineva care face Iasul sau macar Bacaul gen mecanic de locomotiva/sofer, nu? P.S. Ca sa mai salvezi citiva banuti pot sa iti dau un cod de voucher de 1% si mai ales - daca nu stiai - sa iti faci cont pe MyGarage cu aceeasi adresa de email ca pe Pcgarage, sa postezi de cateva ori pe acolo, si o sa primesti o reducere suplimentara de 3%.
Deci cum pot sa iau reducerea de 3%? Salvez 100 lei vad
Nu stiu daca e fix 3% din cu tot cu TVA sau fara, e mai complicat. Ideea e ca ii primesti, nu ii dai. Si cu codul de 1% de la tine iti da tie 1% reducere si mie 2% sub forma de voucher, ceva de genul. Cum iei reducerea de 3%... here you go: https://www.mygarage.ro/......arage.html - tu trebuie' sa te bagi in niste discutii pe acolo si sa mai zici cate una-alta. 50 de posturi e treaba de o ora-doua. Tre' sa ai grija sa nu faci spam totusi. Dupa ce iti faci cont acolo zi-mi aici ce nume de utilizator ai, eu sunt ceva mai vechi pe acolo si pot sa iti dau reputatie fara probleme.