Cel mai ne-riscant mod in care sa rezolvi situatia pentru inceput ar fi sa testezi alta tastatura sau pe cea veche in acelasi setup (aceleasi aplicatii la startup, aceleasi aplicatii/jocuri rulate, etc.) si sa vezi daca e de la tastatura aia sigur sau nu. Daca e de la tastatura poti incerca fie sa o duci la un service, fie sa o returnezi si sa ceri alta sau sa iei un adaptor usb-ps/2, tastaturile pe usb fiind cunoscute ca fiind inferioare ca timp de reactie, spre deosebire de mouse-uri.
Apropo am mai observat ceva cand apas pe tasta respectiva face la fel, dar cand o combin cu alta tasta merge normal. Practic la combinatiile tastelor merge normal (ca si cum as tine apasat pe tab in cs 1.6 pentru a-mi vedea scorul ). Si este ca un fel de delay la toate tastele indiferent ca pun scorul pe alta tot la fel. Cred ca nu e o problema a butoanelo acesteia ci a unui program in legatura cu ea. Gen cand tin apasat pe o tasta ceva timp, se lag-uieste si continua singura pentru putin timp sa scrie.
Am testat si da, cealalta merge dar aceasta nu. Nu inteleg ce s-a intamplat ca aseara mergea bine.
Apasa FN+Q pana merge normal, gen apesi odata, testezi, apesi iar, 10-20 ori, eu chiar acum am aceeasi problema nu pot sa scriu normal...