| WikiWikiBOY a întrebat:

Nu stiu daca am postat pe categoria potrivita, dar am nevoie de ceva informatii pentru IT. Daca stie cineva care este faza cu IP Board 3 Va rog sa imi spuneti pentru ca am mare nevoie. dau funda va rog!

1 răspuns:
| dantextcontrolpsp a răspuns:

Invision Power Board (IP.Board oficial, dar de multe ori abreviat IPB, deja IBForum) este o aplicatie web produs de Invision Servicii de alimentare, Inc și scris în PHP, care permite crearea și gestionarea unui forum de discuții.
Acesta este unul dintre cele mai de bord comerciale utilizate pe scară largă și de principalul competitor al vBulletin, contribuie la open source în loc de phpBB, FluxBB, telefoane mobile și altele. "IP.Board stochează informațiile într-o bază de date (de obicei, MySQL, dar și alte SGBD sunt suportate) și prin interacțiunea cu faptul că, acesta oferă o gamă largă de opțiuni și caracteristici.
Printre punctele forte ale acestei aplicatii web sunt cu siguranta ușurința de utilizare, datorită panoul de administrare intuitiv și puternic, și practic care permite personalizarea chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.
IP.Board este potrivit pentru orice nevoie, de la personal (comunități de amatori pe forum pentru și tematice) profesional (forum de suport tehnic sau asistență), deși schimbarea de licență (de la proces pentru a Proprietary obligatorii) de-a lungul anilor, au limitat utilizarea acestui software în sfera profesională.
Baza de date Suport" cam asta e,

http://it.wikipedia.org/wiki/Invision_Power_Board