| BloodAndBon3 a întrebat:

O mica problema legata de YahooMessenger. Am un id, nu am mai intrat pe el de ceva timp. Totul era in regula, dar cand am vrut sa intru azi dimineata, imi spunea ca are o problema. Sa faca un diagnostic, poate e de la net (cred ca stiti porcaria aia, de obicei cand nu am net face asa).

Am incercat in toate felurile, nu pot intra si gata. Pe celalalt id intru liber. Nu am problema asta. Nu am dat resetare parola, nimic. Am vrut sa intru pe YahooMessenger Online, ma gandeam ca are ceva al meu. Cand sa intru, ma punea sa zic raspunsul la intrebarea secreta, ce l-am pus cand am facut contul. Evident, nu il mai tin minte. Am facut acel cont acum 2-3 ani sau mai mult.

Dupa mai multe incercari, mi-a blocat contul pentru 12 ore

Vreo idee? Nu am mai patit asta, e ciudat, poate imi stie cineva contul, dar daca dadea reset la parola, nu trebuia sa imi dea parola gresita?

Cine vine cu ideea salvatoare primeste funda si o mie de multumiri

4 răspunsuri:
| malina14 a răspuns:

Mi sa intanplat si mie e din cauza la yahoo Messenger, trebuie un mesenger mai nou, sau poate fi ori din cauza internetului, sau mi s-a intamplat si mie din cauza la windows trebuie sa instalezi iar windowsu, iar daca zici ca nu ai mai intrat de mult ti s-a blocat contul si trebuie sa iti faci altul.
funda?happy

| BloodAndBon3 explică (pentru malina14):

Ok...sa vedem.

Un messenger mai nou, nu are legatura. Am intrat pe cel online, de pe browser si tot asa face. De la internet. clar ca nu e.Am mentionat ca pot intra pe alte id-uri. Cu windows...aceeasi treaba ca mai sus. De blocat cont..parca era dupa o luna, nu?!? Am intrat acum vreo 3 saptamani.

Alte sfaturi? Nu prea m-au ajutat astea..totusi conteaza gestul..cred.

| malina14 a răspuns (pentru BloodAndBon3):

Te rog sa astepti ceva poate maine seara sau miercuri am sa iti mai pun raspunsuri ca am sa il intreb pe varul meu ca el se pricepe foarte bine la calculatoare, si chiar daca e o luna totusi se poate bloca contul.

| pdmmg a răspuns:

Http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/edit/ ....la mine a mers