Daca nu ai argumente, de ce iti place sa maninci rahat turcesc?
@RaduRaRadu: Fac parte din aceeasi clasa, insa 7730M-ul e peste 635M cu 10-15%, in functie de situatie. Vezi aici - http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html
Kodrutz cu toate ca are proc grafic mai bun nu conteaza numai asta! nVIDIA e net peste ati, cum si intelul e net peste amd,
ca proc grafic e mai buna ati dar ca functii si aplicatii e net nVIDIA peste ati.asa ca ciocu mic si joc de glezna ca stiu ce spun, lucrez cu ele de peste 10 ani, ati acum 3 ani a scos 100fps pe cand nVIDIA are de peste 6 ani!
Cum cel mai scump proc amd are 12 M lchace pe cand intelul are 15 si 12 nuclee.fa comparatie tu intre ele ca utilizator si apoi revino cu pareri aici pe TPU.
Huh? Ce net, ce functii si aplicatii, ce Intel net peste AMD? O fi Intel net peste AMD, ca si eu am trecut de la AMD la Intel de curind dupa ce am sapat pe net vreo 2-3 saptamini, dar tu aberezi big time legat de NVIDIA si ATI. Habar n-ai ce spui daca te apuci sa compari megii de cache sau faptul ca ATI a scos 100 fps acum 3 ani (? - scoteam lejer 100 fps in diverse antichitati de joace cu Radeon 9200 acum vreo 9 ani...).
P.S. Eu am vazut primul calculator cind tu nu erai nici macar in plan, iar cind eu faceam primul overclock si dezmembram calculatorul, te incaltai cu fesul si stiai sa zici doar "tzitza". Nu ne luam in pareri personale, ne luam in fapte cu ARGUMENTE. Eu i-am oferit omului un site care testeaza componentele si face asta cumulind rezultate obtinute de MII de utilizatori ale componentei respective, tu vii cu povesti cu feti frumosi si zmei.
Cand o sa fie ati peste nVIDIA eu o sa am avion la scara! ai vreo 50 de ani!"in diverse antichitari de joace? aaa? nu mai cs aveai 60 ma baitaas ma nu te lua dupa parerile altora daca nu ai testat placa respectiva! nu zic ca nu e buna dar pentru unele jocuri e chiar praf!
Curiosi mor repede hai ca deja mia plictisit.eu am raspuns la intrebarea lui radu aia e parerea mea ca utilizatorul placi respective.tu stii mai ibine ca mine cum e treaba cu 100fps daca tu spui ca cu o amarata de ati 9200 faceai fata cu brio si scoteai 100 fps poate ce e putin probabil. daca tu pe 9200 te jucai prototpe 1 cum ma jucam eu cu nVIDIA 6200 eu ma las de calculatoare!
Nu ai zis IN CE scoteai 100 fps. 6200 e din generatia de dupa 9200, in caz ca nu stiai, asa ca nu compara mere cu pere. 9200 se batea cu FX 5200, in caz ca nu stiai. Incearca sa inveti sa scrii, pina una-alta. Si eu pot sa imi dau cu parerea ca i3 2120-ul meu e peste FX-8150, fara a tine cont de testele de pe net sau de faptul ca ma apuc sa compar sistemul meu cu SSD cu un FX-8150 cu HDD de 5400 rpm...
De la placi de video am ajuns la altceva! fx5200 9200 si 6200 sunt din aceeasi generatie.nu i3 tau e peste q 9380 daca vrei sa ne luam la misto cand indreptam eu pini procesoarelor amd tu te jucai mario.cred ca esti fan ati si de asta te agiti atat, stai calm sa nu iti plesneasca vreo vena la cap.
Nu sint fan nimic. Dovada ca esti idiot si nu iti dai seama, cu asta am incheiat - http://en.wikipedia.org/......sing_units
@Kylexy: Lol, nu ma agit chiar deloc. De obicei m-as fi enervat, in cazul asta ma amuz. Informatiile respective le gasesti si pe site la NVIDIA, unde scrie clar ca 5xxx si 6xxx sint serii diferite, avind suport pentru versiuni diferite de dx si opengl si diferente hardware. De-as fi fost eu de bani gata... sau mai bine asa, ca scriam naibii ca tine.
Pai in general placile nVidia sunt cele mai bune dupa piata, dar este foarte buna si AMD Radeon HD 7730M 2GB, dar depinde ce vrei sa faci pe calc cu ele.fiecare sunt bune in felul lor.bafta!
Marius1789 întreabă:
sTeFaNvL întreabă: