Sunt castile bulite, am o pereche de casti wireless, care redau sunetul si prin jack de 3, 5mm detasabil si prin usb cu cablul de se baga la incarcat le vede windowsul le instaleaza si papa nicio problema si au in jur de 2 ani si au fost folosite aproape zilnic
O sa fac o vizita la Emag maine (Ca mna astazi ziua Romaniei si nu cred ca se lucreaza) Si o sa fac un retur. Multumesc frumos
Pam Pam Pam... exact cum am si crezut. PC Garage ma salveaza iar. AM fost si eu curios sa vad alte recenzi despre acest produs si persoana care i-a facut un revieu a specificat ca Softu' ar putea sa fie problema. Soooo ce am zis eu. Am zis : Haiii sa il sterg sa vad daca se schimba ceva. Si chiar asa a fost deoarece din pacate developeru sau cine se ocupa cu Softurile care vin pe CD sunt emulatoare acestea find nelucrate tocmai ok. Este de asteptat asta. Sooo am reparat beleaua si acum le folosesc multumit
Deci sa inteleg ca ai instalat doar driver-ul basic fara programele suplimentare de pe cd si a functionat?
Da + De asta ca am citit si pe PC Garaje si majoritatea se plang cum, ca echipa care a facut Softu' pentru aceste casti (De facut l-au facut, Dar de optimizat nada) Deci FARA Soft merg perfect. Cu Soft uneori
Minea_Alin_1999 întreabă: