| Anonimulnegru a întrebat:

Salut TPU. Oare se pot schimba switchurile de pe această tastatura? https://www.pcgarage.ro/......rgb-negru/ adică dacă pot să scot switch-urile și să le înlocuiesc cu altele?
Dau Funda!

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Slabe sanse la pretul asta. O tastatura mecanica decenta e 500+ doar ea.

| Anonimulnegru explică (pentru Wr3nch):

Am desfăcut un switch de pe tastatura și are un pin, este otemu blue

| Anonimulnegru explică (pentru Anonimulnegru):

Outemu*

| lpavel a răspuns:

DA! la toate tastaturile mecanice poti face asta, iti vor da si un fel de cheie cu ce sa le scoti! DAR intrebarea mea, de ce ai face asta cand poti schimba lumina tastaturii in ce culoare vrei tu?

| Anonimulnegru explică (pentru lpavel):

Pentru că anul trecut am vărsat coca cola pe tastatura și unele taste se apasă mai greu și de aia as vrea sa schimb switch-urile pentru că cred că au coca cola in ele, unele

| lpavel a răspuns (pentru Anonimulnegru):

Pai de fapt nu in taste ai cola ci in interiorul tastaturii! Cu schimbarea tastelor nu rezolvi nimic! Deci daca vrei schimbare trebuie sa cumperi alta tastatura! Dar inainte de a cumpara poti totusi incerca s-o cureti dar asta pe raspunderea ta ca s-ar putea sa nu mai functioneze... laughing deci scoti toate tastele apoi tastaura il pui la inmuiat in apa cu o solutie de curatare, cum ar fi cel de spalat vase sau rufe, nu conteaza, il lasi acolo 1-2 ore apoi clicuiesti fiecare tasta in acea apa sa se curete, cand ai terminat o scuturi bine de apa si lasi la uscat intr-un loc caldut vreo 3 zile (pana atunci folosesti alta tastatura) apoi inainte sa-l conectezi mai verifici daca n-a ramas apa in ea, daca a ramas, inca 3 zile si tot asa pana crezi ca s-a uscat de tot! La urma poti folosi si un uscator de par... dupa toate astea eu zic ca totul ar trebui sa fie ca nou! Bafta!