Temele scolare sunt INTERZISE pe acest forum, asta fiind unica ta datorie de elev: sa inveti si sa-ti faci temele, nu sa ti le facem noi, ca nu te ajutam cu nimci daca invatam noi in locul tau.
Spor la invatat!
Vai, scuza ma, Violeto, că am pus și eu o întrebare. Nu știam că sunt INTERZISE. mno amu' de amar. Cine vrea, mă ajută, cine nu, nu. Dacă nu voiai să mă ajuți, puteai să-ți vezi de treaba ta, lmao. Să ai o zi faină, la fel ca poza ta fake de profil
Nu-i indicat sa te ajute nimeni, ca-n felul asta nu inveti nimic si ramai de caruta oricunde te-ai duce.
Atunci vrei mai bine sa raman ca proasta sa nu stiu absolut nimic? În viața mai ai nevoie si de ajutor, nu am cerut sa mi se rezolve toată treaba! Oricum s-a rezolvat problema, mi-a arătat o colega cum sa fac si mai departe m-am descurcat singură, nu cred ca n ai primit în viața ta ajutor, atat de descurcăreață esti tu, Violeto, sunt mandra de tine. Zi faina si fa ceva cu viața ta ❤️
Ca sa nu ramai proasta, trebuie doar sa pui mana si sa inveti, ca de aia mergi la scoala!
vad ca nici cu respectul si bunul simt nu stai prea bine, imi spui pe nume de parca as fi colega ta de breasla, asta pentru ca nu ai primit educatie si nu ai respect pentru nimeni.
Pacat, cei ca tine nu vor face nimic bun in viata, cu asemenea comportament si vocabular obraznic.