| MihaelaDart a întrebat:

Pentru deschiderea unui canal YouTube este musai nevoie sa faci un introducere sau merge și de a intra direct în subiect cu prima filmare? Sunt indecisă :-) la deschiderea canalului meu de YouTube.

Răspuns Câştigător
| xRaduC a răspuns:

O intrebare foarte buna. Daca lumea nu te prea cunoaste si nu prea stie cu ce te ocupi, poti face o introducere pentru cateva clipuri (aproximativ 10, zic eu ca ar fi suficient), urmand ca apoi sa poti sa faci si fara i ntro. M-am uitat si eu la cateva tutoriale si asta am inteles. Singura chestie e ca lumea s-ar putea sa dea skip la i ntro-uri, si sa pierzi din watch time, dar nu cred ca e mare problema. Ambele optiuni sunt bune, eu faceam initial tutoriale cu int ro de 5 secunde, mai nou trec direct la subiect.
(scriu gresit "intr-o" fiindca TPU iar nu ma lasa sa scriu cum vreau)

| MihaelaDart explică (pentru xRaduC):

Aproape toata ziua am stat sa ma filmez pentru a face o introducere. Mai astept o zi doua sa intru in posesia camerei foto pentru a ma filma mai bine si nu numai de a putea salva filmarea in laptop pentru a o edita, pe telefon nu am gasit o aplicatie complexa pentru o editare perfecta si asta m-a facut sa fiu nitel indecisa daca e musai facuta aceasta introducere la deschiderea canalului. La int.ro asa cum ai zis si tu ca nu ma lasa sa-l scriu impreunat, nici la aceasta faza nu prea voi spune prea multe despre mine ci ma voi lasa intrebata de spectatori, doar voi descrie pe larg cam ce voi prezenta pe canal. Oricum prima introducere am zis sa o fac de cel putin 2-3 minute, nu mai mult, nu doresc sa ii plictisesc din prima.

2 răspunsuri:
| laeimbrea a răspuns:

Poti intra direct în subiect, parerea mea happy