Stai calm ca o sa te joci fara probleme. Iar de procesor nu te panica, ca e foarte ok procesorul. Nu conteaza asa mult numarul de nuclee(amd-ul e cel mai bun exemplu), conteaza ce ofera ele practic.
Ms,stiu,dar se baga Endoryus si zice ca procesorul nu-i bun...e foarte bun.
Sa joci pe low e bun. in rest e vai mama lui. altul zilele trecute cu i7, 8 gb ram si o placa video de rahat, si abia duce pe low gta 5 ( tot ziceai de jocuri noi ) daramite ce ai tu. ai dat banii aiurea.
N-am ce face cu i7 ...si o la laptopul asta o sa -i mai pun eu 4 gb ram, iar placa video uiata-te pe :http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html
E buna placa video, jocurile mai vechi le dau pe high, iar jocurile noi le dau pe medium.
Revin a 3 oara . tu fata de cine ziceam eu mai sus, ai placa video mai buna, dar ramul si CPU-ul e vai si amar pentru jocuri, si noi aparute. o sa joci toate pe low. inteleg faptul ca trebuia ceva care sa te muti de colo colo, dar ai zis bine, leptopurile nu sunt pentru jocuri, mai ales cele mai noi aparute.
Ba o sa-i mai pun eu inca 4 gb ram, iar procesorul e Intel Core I5 4200h...E FOARTE BUN, de la 2.6 ghz prin Intel turbo boost ajunge 3.2 ghz...iar placa video e APROAPE high-end
Ce low? Daca ii mai 4 gb ram, i5 e de ajuns in jocuri, iar placa video duce jocurile noi aparute pe medium, adica battlefield 4 pe high cu 50 fps ...deci e foarte buna placa video...asa ca nu te mai baga tu repede sa faci comentarii
Daca era pc.i5 e arhisuficient la jocuri, dar vorbim de laptop aici. nu stiu de ce zice stlp ca e bun, dar fie, tu te plangi dupa ca joci doar la medium, nu eu.
High end? =)))))) lasa-ma ca mor de ras. intra aici
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html
da mai jos pe pagina. nu se compara nici macar cu un GTX 750 TI, daca asta inseamna la tine high end, las-o balta. ti-am zis eu, nu o sa joci jocuri calumea dar asta e, tu ai vrut laptop de "gaming".
app, cu acel GTX 750 duci multe jocuri pe high, nu medim low ca tine.
Am zis APROAPE! Si inca nu l-am cumparat, si pe http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html
zice: The NVIDIA GeForce GTX 850M is an upper mid-range, adica nvdia geforce gtx 850m este un mid-range superior, dar oricum vor merge jocurile bine, si vezi acolo mai jos ca ai fps la jocuri la fiecare categorie:low, medium, high, ultra. Si majoritatea jocurilor cum ar fi: Far Cry 4 merge brici pe med, AssASINS Creed Unity la fel, etc te uiti tu si vezi ca merge orice joc, unele chiar pe high.A da si nu gasesti laptop cu GTX 750 fiindca este placa video de desktop.
"A da si nu gasesti laptop cu GTX 750 fiindca este placa video de desktop" aia era si ideea. comparam leptopul tau cu o placa video tot de nivel mediu la pc. oricum, sa il stapanesti sanatos. ma depaseste de ce iei laptop daca te omori cu jocuri dar treaba ta. poate iti trebuia ceva care sa te muti de ici colo dar mai bine luai ceva doar pentru net si filme ( laptop) si cumparai si un pc, in timp, pentru jocuri. luate toate de la AMD ca e mai ieftin dat te jucai si tu jocuri calumea in full hd.
App.- acum am vazut ca arata si niste FPS. dar dupa cum vezi daca vrei sa ai un decent FPS, trebuie sa ai pe low. daca ai pe high deja ajunge la 14 -20 de cadre pe secunda. ti se blocheaza ca dracul acolo. ce sa mai zic de rezolutie
Offf....asta e, oricum am vazut la multi prieteni de-ai mei laptopuri de gaming si mergeau jocurile brici, si o sa mearga bine..stai calm si mai termino cu low-ul tau. Oricum, daca crezi ca esti mare si tare, zii o configuratie de pc, sau un pc,,, ca sa am decent FPS,,
De ce sa imi bat capul. intreaba-ti prietenii aia ai tai care le merg jocurile "brici ". esti ca un fanboy al consolelor care si ei isi bat cu pumni in piept ca game-playul e de minune, cu 900p si 30 de PFS. du-te la un amic de al tau care ar pc mai bun sa vezi diferenta intre jocuri. bafta
M-am dus stai calm