Întrebare recomandată | SilentDark a întrebat:

Peste ceva timp voi finaliza propriul meu joc pe PC! Este un joc horror survival. As dori sa castig cativa banuti din el avand in vedere ca am lucrat la el aproximativ 3 luni.

Ma gandeam sa il pun pe Steam insa nu prea stiu cum functioneaza. Din cate am inteles trebuie sa platesc parca 100 de dolari ca sa il hosteze. Acum ma gandesc ca mai mult o sa dau pe host decat o sa primesc bani!

Imi puteti explica voi mai bine daca stiti?
Sfaturile sunt binevenite!

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Fa un video si posteaza-l pe youtube, daca e cat de cat bun vei fi contactat! Asa se face reclama! Poate pui un link si aici sa vedem si noi ce-ai facut... big grin Multa bafta in continuare si,, la mai multe" big grin

| CinevaNou a răspuns:

Aveai licenta la programul cu care l-ai facut?

| SilentDark explică (pentru CinevaNou):

Scuze ca iti raspund atat de tarziu deoarece nu am mai prea intrat pe TPU.

Da are licenta!

Am folosit Unity 5 ca si game engine, mai ales ca ultima versiune are implementata Next Gen Graphics, pentru 3d modeling am folosit Blender 3d(l-am folosit si pentru animatii), pentru texturi am folosit Photoshop CS6, pentru skybox am folosit Pano2VR, pentru map-uri am folosit Crazy Bump, iar pentru partea de sunet am folosit FL Studio11.

| CinevaNou a răspuns (pentru SilentDark):

Ai avut bani sa cumperi licente pentru toate? wowstraight face poate pui un video pe youtube cu joculetul totusi

| SilentDark explică:

Mersi de sfat!