Iti zic sa te duci pe ZenFone. Conform acestei comparatii:
http://www.emag.ro/compare/93/search, Zenfoneul are o baterie mult mai buna ca telefonul de la firma chinezeasca Huawei. Tot aici poti vedea ca Zenfoneul este mai mare si are si mai mult spatiu de stocare (32 Gb pe langa 16Gb ca huaweiul).
Pretul este asemanator dar huaweiul este la reducere. Decizia ta aici, eu as fi mers pe ZenFone.
Am luat deja acel telefon.Este un telefon de calitate.Multumesc pentru raspuns
Chiar ai dreptate m-am dus pe zenfone fiindca are o baterie de 5000 32 gb memoria interna 2 gb ram camera pe spate de 13 si pe fata de 5 MP ecran full hd tot ce vreau este in telefonul asta
Super! Sa il stapanesti sanatos!
Ms mult
P8 Lite fiindca Asus sunt niste dobitoci cand vine vorba de update-uri software.
Lasa gluma
Nu e nici o gluma. Vorbesc foarte serios. Poate nu ai alte produse Asus, dar iti zic eu ca am destule - cand vine vorba de drivere/update-uri la Android in cazul tau, sunt printre ultimii. Iti vind hardware-ul, si dupa aia ii doare in dos de tine.
Am o tableta de la ei.Eu zic ca e buna dar ca update a venit odata si androidul are acum 4.2.2
Cand vine vorba de update mai zic dar ca telefon e foarte bun sa stii.Are ecran mai mare ca la Huawei, camera mai buna, este performant...
Ecran mai mare la aceeasi rezolutie, deci densitate a pixelilor mai mica, procesor tot pe-acolo, daca nu chiar mai slab... nimic deosebit. A avut un prieten ZenFone si a scapat repejor de el.
YzuD întreabă: