| Clarx a întrebat:

Puteti sa - mi explicati in cate tipuri, variante sau subvariante este impartit Windows 7? La ce foloseste fiecare tip, varianta sau subvarianta de Windows 7? Care este cel mai bun model de Windows 7? Accesand Control Panel iti poti da seama ce model ai? Dau funda pentru cine imi explica cel mai bine toate astea!

Răspuns Câştigător
| AdreAdre a răspuns:

Sunt Windows 7 Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Enterprise si Ultimate. Home Basic si Home Premium ofera programele uzuale utilizatorului de acasa. Enterprise e pentru business, iar Ultimate are in el programe si pentru acasa si pentru business. Eu recomand versiunea Home Premium, deoarece iti indeplineste cerintele daca esti acasa si nu la un office, si merge mai repede deoarece nu incarca si programele de business nefolositoare. De asemenea, windows-urile au 32-bit (x86) si 64-bit (x64), iti instalezi 64-bit daca ai PC performant deoarece consuma mai multe resurse. Vezi aici fiecare versiune ce are si ce nu are, daca stii engleza https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart