| RopeRop2 a întrebat:

Salut TPU,recent am aplicat pasta termoconductoare pe procesor și placa video,și am zis da reinstalez și Windows-ul,și am impresia ca îmi merge mai prost ca înainte,in Fornite mi se vede caracterul șters și unele chestii șterse,ce pot face? Ma gândesc ca poate nu am pus placa video bine, sau e ceva de la deviere sau directX?

4 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Sau ai pus prea multa/prea putina pasta pe placa.
Dar asta ar atrage dupa sine un zgomot mai puternic la ventilatoarele ei. (pe care sper ca le-ai conectat, ca tot veni vorba).
Verifica intai daca e infipta corect in slot.
Ce placa e? Driverele le-ai pus de pe pagina oficiala a producatorului, sper.

| RopeRop2 explică (pentru NLS):

Driverele sunt cele origininale la tot, da am conectat ventilatoarele, cred ca am pus prea multă pasta sau nu am băgat-o bine in slot.Revin

| RopeRop2 explică (pentru NLS):

Am revenit și am întâmpinat alta problema, am desfăcut pc-ul și am scos placa video și am băgat-o din nou, acum rămâne monitorul negru

| EneCristian a răspuns:

Monteaza placa video asa cum trebuie in general nu ar trebui sa aplici pasta pe placa video de aia are racire activa nu sunt sigur ce probleme ai momentan poate windows-ul pe care l-ai ales este prea nou poate driverul nu este corect instalat incearca sa o remontezi asa cum trebuie uitate pe Youtube la pc garage sau oriunde.