| sergiustephan a întrebat:

Recent am vazut ca pe PC Garage a aparut o oferta cu un laptop ASUS X552CL care are un discount de 500 de lei. Eu am gasit mai multe laptopuri la preturi asemanatoare si configuratii usor diferite, dar am hotarat sa-l comand pe acesta.Ce parere aveti despre acest laptop? Il are cineva? Sper sa nu-mi iau teapa! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Eduarrdinno a răspuns:

Este foarte bun. Nu ti-ai luat teapa deloc. Este foarte bun laptop-ul si are un pret foarte bun. Execelenta alegere. Eu il am de 2 ani si nu mi-a facut niciodata vreo problema.
Funda?

| sergiustephan explică (pentru Eduarrdinno):

De 2 ani? laptopul nu are cum sa fie vechi de doi ani. windows 8 a aparut a aparut in toamna lui 2012 si laptopul are butonul de start cu sigla W8

poate ai alt model

| Eduarrdinno a răspuns (pentru sergiustephan):

Ma rog, aproape 2 ani fara 3-4 luni. Laptop-ul a aparut prin iunie-iulie 2012. Si Windows 8 a aparut in versiunea beta 1.1 in mai 2011.

| sergiustephan explică (pentru Eduarrdinno):

L-ai folosit vreodata pentru rularea jocurilor de generatie noua, cum ar fi Assassin's creed 4, NFS Rivals, Battlefield 4 sau Call of Duty Ghosts?

Sincer sa fiu an jucat pe el decat Assassin's Creed 3, Metin 2 Ro si Prey 2 dar se mixca excelent la jocurile astea pe HIGH, pentru ca imi obtine un punctaj destul de mare la placa video. 4.9. Pentru mine este arhisuficient.
Multumesc foarte mult pentru FUNDA

Sincer sa fiu an jucat pe el decat Assassin's Creed 3, Metin 2 Ro si Prey 2 dar se mixca excelent. Pentru ca imi obtine un punctaj destul de mare la placa video. 4.9. Pentru mine este arhisuficient.
Multumesc foarte mult pentru FUNDA

9 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

Cunosc laptopul are un coleg e foarte bun. Are de toate in el. Isi merita toti banii.

| sergiustephan explică (pentru einenebun23):

Multumesc! Tot de la PC garage l-a luat?

| einenebun23 a răspuns (pentru sergiustephan):

Asta nu stiu o sa il intreb.

| BlackCatDesignHD a răspuns:

M-am uitat la configuratii, acest notebook chiar isi merita banii happy