| Andrei011120 a întrebat:

recent mi-am cumparat un televizor 4k si as vrea sa imi iau un ps4 pro pentru acesta. Ce ma nelamureste pe mine este ca am vazut pe internet ca o consola consuma foarte mult curent electric chiar si in standby. As vrea un raspuns vag deoarece respectivele articole care spun asta sunt din 2013-2014 si ma gandesc ca poate pana in prezent sa se fi schimbat ceva la ele. Daca ati putea sa imi dati cat mai multe informatii despre ps4 pro as fi incantat happy

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si daca consuma cat un desktop de gaming nu e mult.

| udrescuf a răspuns:

Nu consuma chair foarte mult, dar consuma, pe atunci consolele le aveau numai cei bogati.

| McLISTO a răspuns:

Cost Per Hour:
2. 2500$
Cost Per Day:
2. 2500$
Cost Per Month:
68.45$
Cost Per Year:
821.34$

Asta e doar 1 ora pe zi

| McLISTO a răspuns (pentru McLISTO):

Cel putin asa e la mine

| Alexandru_Buse_1990 a răspuns (pentru McLISTO):

Ai halucinatii happy

| McLISTO a răspuns (pentru Alexandru_Buse_1990):

Nah. Am o foaie in casa si pe ea atat scrie costul

Ok, incearca sa dai raspunsuri serioase.

Oricum, la ce raspunsuri am vazut ca dai la problemele de medicina, iti iei ban usor, sa fie in bafta ta

| McLISTO a răspuns (pentru Alexandru_Buse_1990):

Moama. te-ai pus sa imi verifici contul si sa intri la raspunsurile mele sa faci hate. bravo man. cs zic

| Alexandru_Buse_1990 a răspuns:

Consuma 71w cand descarci fara Disc, 58, in modul de odihna(oprit) In timpul jocului, consuma depinzand de joc. Mare parte a jocurilor de grafica inalta vor consuma in jur de 150-170w in rest consola va ramane in orice situatie sub 300w din punct de vedere al consumului de energie

| Alexandru_Buse_1990 a răspuns:

McListo prietene esti penibil, sa nu mai zic de faptul ca ma blochezi pentru ca esti prea redus mintal incat sa dai un argument, "hate" in dictionarul american il gasesti, desi nu l-ai cautat. Oricum o sa ma asigur ca nu mai apuci data de 29 pe site-ul asta nici de pe un calculator publicwinking O zi buna