| ftwVlad a întrebat:

Sa Stiti Ca am o problema cu calculatorul sa va spun ce s-a intamplat am facut niste modificari la calculator ca m-am luat de pe youtube am facut sa ruleze PC-ul mai repede si cand am facut modificarile imi aparea un mesaj ca trebuia sa fac modificarile la loc adica sa fie normale modificarile si spunea ca daca nu fac modificarile la loc imi cauzeaza calculatorul si nu le-am facut la loc ca am crezut ca merge mai repede si de cand am facut modificarile PC-ul sa comportat ciudat dupa ce i-am facut modificari se auzea sunete cand dadeam refresh si imi aparea mereu bara de sles adica asta ///// si imi aparea cotinuu pe orice pe google chiar si pe sa-mp cand scriam imi aparea continuu nu mai puteam sa scriu nici pe google nici pe sa-mp si a doua zi cand am vrut sa-mi deschid calculatorul lumina de la unitate ca sunt 2 lumini la unitate unu verde si nu rosu si cand l-am deschis luminile stateau aprinse tot timpul ca in mod normal nu trebuia sa stea luminile aprinse tot timpul mai palpaia si cand am deschis calculatorul calculatorul se aprinse cand s-a aprins statea asa aprins mereu ca in mod normal cand il aprindeam scria ceva cand il aprindeam si acuma scrie cand il aprind doar ca sta asa aprins in cat trebuie sa il inchid de la unitate si sta asa aprins mereu nu putea-am sa-i fac nimic nimic nu mergea sa-i fac am incercat sa-l resetez dar de geaba tot asa statea aprins mereu si cand sta aprins imi apare ecranul negru cu un scris alb nu stiu ce scria era in engleza dar mai jos scria ceva de genul acesta (to enter you setup) cred ca asa scria am apasat enter dar nimic nu s-a intamplat nimic am apasat pe toata tastatura si pe mouse si nimic si l-am inchis acum va rog ajutati-ma ca am windows XP si nici nu am umblat la system n-am facut nimic rau pe calculator n-am niciun virus si nu am descarcat nimic de pe net va rog ajutati-ma ca vreau sa-mi fac calculatorul sa mearga va rog din suflet

9 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu fiți răutăcioși cu omul laughing). Am văzut că nu știe scrie (probabil ca s-a emoționat „"laughing). Mai bine hai să-l ajutăm.
Din ce mi-am tradus.....Ai văzut ce pătești daca te ia după cretinătațiile de la toți habarniștii ce cred doar ei ca se pricep la calculatoare, real îs paraf, și postează materiale eronate pe YT? Strici Xp-ul, care oricum e el stricat din matriță(că o avut Microsoftu' matriță proastă când l-o făcut laughing) )
Fiind xp, totul e posibil, dar ceva îmi spune că problema ta nu e numai de la Xp ci si din hardarare.Asta trebuie investigat amăunțit, printr-o diagnoză corectă hardware/software.
Hardware
Se verifică sistemele de răcire de la procesor și sursa de alimentare, etc. dacă exista praf pe ele acesta se va îndepărta conform și folosind echipament ESD!
Se verifică amperajele și voltajele sursei de alimentare
Se verifică memoriile cu un soft specializat, pentru a vedea dacă au sau nu erori. Dacă au erori trebuie văzu ce eroare dă(e un cod specific) și care modul trebuie înlocuit
Se verifică starea hard disc-ului scanând cu softuri specializate în Boot live dacă acesta are bad-uri sau nu. Dacă are bad atunci trebuie înlocuit cu un altul cât de repede!, și nu se va scrie soft pe el deoarece calculatorul nu va funcționa conform!
Software.
Se verifică voltajele și temperaturile procesorului. Fgoarte rar se întâmplă să fie neconforme, dar dacă se întâmplă asta înseamnă că trebuie schimbată pasta termoconductoare.
Timp total e lucru:40 de minute.
Operațiile astea se fac ca să elimini orice suspiciune cum ca a apărut o defecțiune hardware la calculator.Zic asta că din ce am descifrat din ce ai scris, s-ar putea să fie și problemă hardware.Chiar dacă până acum „o mers" se întâmplă ca să cedeze ceva în el de nou ce îi whistling.
În cazul tău dacă ai un cd cu Windows, butează cu acel Cd și când vei fii notificat NU selecta install ci repair system. Dacă hardware-ul este bun atunci Windoza va fi reparată.
ATENȚIE! A nu se folsii copii obținute ilegal de pe cineștie ce fileliste, torenze sau alte prostii de pe google.Acele copii ilegale de windows sunt contrafăcute cu viruși reali!
Succes

| ftwVlad explică (pentru DeyCj):

Ba Voi Faceti misto de mine creadeam ca o sa ma ajutati dar vad ca nu ma ajutati inseamna ca voi ma credeti prost pe mine nu bine daca voi faceti misto de mine lasa lasa ca eu sunt prostul vostru nuuuu si voi smecheri
nu in afara de lupudepenet el chiar m-a ajutat dar restul ce sa ma-i zic lasa
ca voi nu stiti sa ajutati oameni bine ca eu sunt prostul vostru n-am ce sa zic
bravo ma

| DeyCj a răspuns (pentru ftwVlad):

Mă bucur că soluția ți-a fost de ajutor happy

| K0sti a răspuns:

Aaaaaa?

Răspuns utilizator avertizat
| Jipa95 a răspuns (pentru K0sti):

Mindblow laughing

| K0sti a răspuns (pentru Jipa95):

Cam asa! Era sa fac scurtcircuit!

| Vanqu1sh a răspuns:

Hahahahahaha rolling on the floor))) Quote " scria ceva de genul acesta (to enter you setup) cred ca asa scria am apasat enter dar nimic nu s-a intamplat nimic am apasat pe toata tastatura si pe mouse si nimic si l-am inchis " hhahahaha mor aici rolling on the floor)).

Reinstalezi windows-ul. Mai simplu de atat nici ca se poate.

| eugengen1 a răspuns:

Instaleaza windowsul