Din pacate nu mai pot fi reparate (din ce mi-ai descris) deoarece firul este sectionat partial sau total si functioneaza doar intr-o singura pozitie. ai grija cum le impachetezi si cum le depozitezi. firul se poate rupe foarte usor inclusiv in blugi.
Nu am cum sa am castile in blugi, sunt casti de Computer, si firul este captusit cu un material care previne ruperea(Detalii:Sunt casti HT-301MV) si microfonul merge bine, doar sunetul nu merge, oricum multumesc pentru raspuns, daca nu o sa primesc altul mai bun il declar castigator
Castile sunt de Computer, nu le pot avea in blugi.Sunetul nu se aude, microfonul merge bine.Castile sunt captusite cu un material protector.Detaliu:Castile au inscriptionat : HT-301MV daca ajuta cu ceva
Daca nu au fost scumpe te sfatuiesc sa inchizi ochii si sa le inlocuiesti. sunt o multime de casti pentru orice buget si cred ca vei gasi o pereche care sa-ti placa si sa o folosesti cum crezi ca e bine. si problema poate fi un fir conectat partial sau poate ai avut ghinionul sa prinzi "oaia neagra" din tot lotul de casti