Dar unitate optică are?!? că nu toate laptopurile au așa ceva!
Dacă da, până te prinzi unde e manualul de utilizare și pui mâna să-l citești, mai poți deschide sertarul și făcând (în explorer) clic dreapta pe litera unității optice și din meniul contextual care se deschide alegi open, sau eject.
Nu am windows. am freedos, da, cred ca am o unitate opticala. deoarece in parte dreapta are o despartitura ca un cd rom, dar nu are nici un buton.
Nu are unitate. Toate unitatile au un buton special de eject. Era bine daca ne spuneai si denumirea laptopului si modelul (de pe spate).
Nu știu să existe vreo comandă în FREE DOS care să acționeze comenzile unității optice.
Fă un USB boot-abil cu o distribuție live de LINUX (Ubuntu de pildă) și încearcă de acolo (similar cu windows, oarecum).
Sau caută manualul de la modelul tău pe saitul Lenovo și poate așa afli...
In manual nu scrie absolut nimic.
http://shop.lenovo.com/......eries/g50/
asta e lapotp-ul, arata identic la fel. numai ca in poza are buton d eject, dar al meu nu are nici scrisul cu 'DVD' si nici buton de eject. E acelasi Model.
Pai eu o vad in partea dreapta a laptopului unitatea cu tot cu butonel pe ea (din poze)
Multumesc de ajutor baieti, am vorbit cu cei de unde am luat laptop si trebuie montanta unitatea optica. dar are suport pentru ea. Multumesc frumos. Funda pentru mihai69.
Rahzy întreabă: