Mare paguba în ciuperci, ai pierdut un cont de call of duty mobile. Dacă vrei îți dau contul meu, am level 101. Am jucat la început, dar acum s-a împuțit ca PUBGM și e plin de hackeri.
Deci e pierdut, te declar fiind raspuns potrivit oricum i-am contactat pe cei de la codm si probabil o sa imi raspunda, eram si pro 4 oricum nu e mare pierdere mai bine imi refac un cont mult mai sigur si fac si smurf sa recuperez ranku inapoi ca oricum se termina sezonu dar ma rog
Conturile din jocuri nu au prea mari valori... Am 4 conturi de PUBG șterse... Unul am avut level 48. As șterge și contul de COD, oricum e de cacao. COD am jucat și pe PC, pe emulator, și are grafica cam urâtă. E nașpa. Eu as plânge după contul meu de Real Racing 3. Am 299 de mașini, plus VIP, 183 nivel. Numai cât timp mi-am pierdut să cumpăr toate mașinile prin Lucky Patcher și nici Block nu am, pentru ca alte conturi sunt interzise de la online când pui hack. Al meu nu : am declarat război jocului. Pe PUBG nu am jucat niciodată cu hack, dar ce enervant e când întâlnești unul care zboară sau trage prin zid din capătul celalalt de hartă.
Iar roboțelul TPU mereu se baga în seama când vreau sa comentez ceva.