Nu mi-ai raspuns complet la intrebare dar daca ai nevoie de microfon, nu-ti pot recomanda altceva decat Asus Xonar DX. Nu pot spune ca este neaparat un best-buy pentru muzica, dar pentru utilizatorul de rand care are nevoie si de microfon este cea mai buna alegere pe care o gasesti in magazinele din Romania.
Decat sa dai cateva milioane pe o placa de sunet mai bine investesti banii in altceva:procesor, placa video, memorie RAM.Astea sunt componentele care conteaza.
Conteaza pentru ce? Esti sigur ca aveti aceleasi tendinte si asteptari ca sa-i fie incomod sa aiba un sunet peste placa integrata dar o configuratie mai slaba? Eu am investit cam de doua ori mai mult in sunet decat in sursa propriu-zisa si nu regret nicio secunda asta.
Spune-mi ce buget ai si ce sistem audio ai sau vrei sa folosesti.
Vreau sa imi cumpar alta noua pentru ca atunci cand filmez se aude zgomot de fond in videoclip, am schimbat 5 microfoane bune pana acum si tot la fel si mi s-a recomandat sa-mi achizitionez o placa de sunet noua. Bugetul ar fi de 200-300 lei.
Mi-am spus parerea doar.
Bineinteles, nu suntem la fel, nu gandim la fel.
Poti sa dai 130 lei pe o placa video si 800 lei pe o placa de sunet.
Dai 1000 lei pe o carcasa si pui 2 GB RAM.Dai 1000 lei pe o tastatura si 200 lei pe procesor.
Fiecare face cum stie.Eu doar am spus o parere. Poate ChaNg3S are un PC foarte bun, are nevoie doar de placa de sunet, poate are probleme cu placa de sunet ncorporata in placa de baza.
Ia si placa de sunet:
http://www.pcgarage.ro/placi-de-sunet/asus/xonar-essence-st/
Nu mi-ai raspuns complet la intrebare dar daca ai nevoie de microfon, nu-ti pot recomanda altceva decat Asus Xonar DX. Nu pot spune ca este neaparat un best-buy pentru muzica, dar pentru utilizatorul de rand care are nevoie si de microfon este cea mai buna alegere pe care o gasesti in magazinele din Romania.