Daca folosesti lumini de studio si tot tacamul, e ok si 6.
Am vazut mai multe review-uri pe net in care toti se plangeau de acelasi lucru: calitate mai slaba si culori mai sterse in conditii de lumina scazuta decat la 5, inclusiv la interior cu lumina artificiala.
6 are stabilizare ceva mai buna, dar in cazul tau e irelevanta chestia asta, filmeza 4K la 60fps (5 doar la 30 fps), si poate filma 240 fps la rezolutie FullHD (5 doar la rezolutie 720p).
Daca nu ai nevoie de 4K la 60fps, eu zic sa alegi 5-ul, tonul culorilor e mai important decat stabilizarea, de care oricum nu ai nevoie. (presupun ca utilizezi trepied)
Îl poți folosi dacă faci conținut activ, gen Car-Vlog, Bike-Vlog, Tractor-Vlog Însă pentru a filma ceva static, gen stai și vorbesti despre un subiect iar in spate ai un perete/un fundal, nu e calitativ cu GOPro
Atunci ce recomanzi?
Atunci ce recomanzi? ca acum filmez cu telefonul.eu cred ca gopro-ul este mai bun ca telefonul
"acum filmez cu telefonul.eu cred ca gopro-ul este mai bun ca telefonul"
Asta garantat, insa nu lua GoPro 6
Fie 5, fie 7, de preferinta Silver sau Black.
Dc sa nu iau 6?
Go pro e camera de acțiune, se vede ca dracu pe static, cumpara-ti un DSLR, Canon sau Nikon, se vede super, prețuri destul de mici și gasesti și second hand
Nici un DLSR nu e rau, cum zice Andrei, insa in acelasi buget, nu o sa vezi nici o diferenta.
Dimpotriva. Majoritatea DLSR-urilor nu focuseaza prea OK in timpul filmarii, nu e necesar sa te misti prea mult ca sa iesi din focus.
Ai nevoie de Canon 70D pentru o filmare de calitate, si doar corpul e vreo 550-600 euro.
Sau de Panasonic GH5, daca vrei si calitate, si 4K.
GoPro5 si urmatoarele, (si in general orice camera de actiune de la Sony, Garmin, etc... cu pret apropiat) se descurca mai bine decat majoriatea DLSR-urilor la filmare, fie static (misti doar buzele), fie dinamic (gesticulezi pronuntat, te ridici, razi, etc).
Daca folosesti lumini de studio si tot tacamul, e ok si 6.
Am vazut mai multe review-uri pe net in care toti se plangeau de acelasi lucru: calitate mai slaba si culori mai sterse in conditii de lumina scazuta decat la 5, inclusiv la interior cu lumina artificiala.
6 are stabilizare ceva mai buna, dar in cazul tau e irelevanta chestia asta, filmeza 4K la 60fps (5 doar la 30 fps), si poate filma 240 fps la rezolutie FullHD (5 doar la rezolutie 720p).
Daca nu ai nevoie de 4K la 60fps, eu zic sa alegi 5-ul, tonul culorilor e mai important decat stabilizarea, de care oricum nu ai nevoie. (presupun ca utilizezi trepied)