Cati bani ai disponibili? E un iti sugerez altceva...Intra pe www.pcgarage.ro si fa-ti un wishlist (o lista cu componentele pe care le vrei) si te pot sfatui oamenii aia (daca o faci publica) ce sa iti iei.In opinia mea, ar trebui sa ramai la 8 gb de ram...placa aia de baza e pentru overclock(faci overclock? ), nici macar nu e compatibila cu procesorul respectiv.Tu stii ce buget ai, insa placa aia video cere un i5.
Salut.
Daca ar fi compatibile piesele intre ele, probabil ar fi ok si pentru gaming.
Placa de baza are chipset-ul Intel, suporta doar procesorele de la Intel pe socket 1155, aici poti opta pentru un Intel core i3 sau i5(in functie de buget-ul tau)
Dar daca vrei sa te bucuri din plin de grafica jocurilor care ruleaza pe direct x 11, alege un i5, cu i3 joci pe mediu jocuri precum crysis 3 sau far cry 3.
Placa video e ok(pc express 3.0) si memoria ram la fel+sursa!
P.s o sursa de 450 w e de ajuns, dar sa fie reali, nu sa scrie 450-500 w si sa scoata 300w reali!
Nici macar nu-s compatibile."Placa de baza Gigabyte GA-Z77X-UD3H" cu "Procesor AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3. 40GHz skt AM3 ".
Nu prea ma pricep ce altceva miai recomanda sa fie compatibil?
Bugetul ar fi 40-45 mil, si as vrea un pc sa nu am probleme cu el pentru cativa ani, o sa incerc asa.Mersi
O sa-ti faci un super pc .
Cati bani ai disponibili? E un iti sugerez altceva...Intra pe www.pcgarage.ro si fa-ti un wishlist (o lista cu componentele pe care le vrei) si te pot sfatui oamenii aia (daca o faci publica) ce sa iti iei.In opinia mea, ar trebui sa ramai la 8 gb de ram...placa aia de baza e pentru overclock(faci overclock? ), nici macar nu e compatibila cu procesorul respectiv.Tu stii ce buget ai, insa placa aia video cere un i5.
Cred ca blufezi. Spui ca dai 7 milioane pe placa de baza, 4 milioane pe carcasa si doar 4 pentru procesor?
In primul rand trebuie sa cauti un magazin serios si cu preturi foarte mici, cum e Mediadot.
De ex. HD7950 de la ei: http://www.mediadot.ro/......indforce-3
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
Cadavruviu întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: