Salutare! Dintre cele 2 procesoare pe care le-ai pomenit categoric i3 este superior ca performanta. Evident ca onlym3 are dreptate cand spune ca iti trebuie si o placa video mai de soi, ca sa poti rula jocuri noi. Succes!
Deci nu iti lua procesor pe socket 775(deja sunt invechite si la ce jocuri au aparut o sa ai parte de surprize neplacute).
Ia o placa de baza socket 1155 si acel procesor I3 care e tot pentru socket 1155(eu am tot pe socket 1155 si merge brici)
Si bineinteles ca ai nevoie si de o placa video decenta (ca degeaba iti iei o placa de baza+procesor decent de vreme ce nu ai avea o placa video decenta..tot ai avea probleme la jocuri)
E ok ca e de 1 gb...dar e GDDR3 sau 2? ar fi preferabil sa fie DDR3
Daca e GDDR5 si mai bine...
Fa o proba..cumpara placa de baza si procesorul pe socket 1155 instaleaza GTA IV si battlefield 3 si daca iti merg jocurile astea fara nici o problema clar ca nu mai ai treaba cu nici un joc(gta IV mai ales daca mergi...e prost optimizat si cere o placa video mai puternica asa si asta e testul suprem ca sa zic asa)
Ma puteti ajuta si pe mine?
daca am procesor i3 socket 1155 si placa de baza socket 775 va merge?
Nu. socketu procesorului e 1155 si al placii de baza 755. ia-ti o placa care sa aiba socketu tot 1155
MKV întreabă: