| QuestionNr1 a întrebat:

Stau in Floresti, Cluj. Stau pe o strada pe care nu se poate baga internet pentru ca nu sunt stalpi. Este o firma de la care astept raspunsul sa vad daca se poate sau nu, dar in ca ca nu se poate, cum merge internet-ul de la Orange, Vodafone, cosmote? Sau la stick? Imi puteti recomanda ceva? Funda! Cei care sunteti din Floresti, Cluj si au aceeasi problema, de unde aveti internet?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Recomand Vodafone-ul. Dacă vrei îti dau și un modem de la ei ce mi-o ramas de la abonamment.Detalii dacă te interesează. Asigur livrarea gratuită până la OMV-ul din Mănaștur(Sunt din Turda). Recomand cartelă de internet dacă chestia e doar temporară. Modemul e de 7.2 Mb.
Oricum viteză mai mare nu o să ai, si modemul e decodabil.
Detalii daca te interesează.
Eu am fost foarte mulțumit de prestația Vodafone-ului.Nici o dată nu mi-o picat netul, viteză uneroi de 8 mb/sec în zonele cu 3G, dar cum nu mai am la ce îl folosii că am net de la Digi pe stik(e praf, până într-un Mb da de „gratis" că oricum plătesc netu pe cablu de la ei e minunat)
Succes

2 răspunsuri:
| Alexandra30092001 a răspuns:

Vodafone are cea mai rapida retea de internet prin stick, mai ales in zonele unde nu se poate baga internet prin cablu. Iti recomand Vodafone pentru internet pe stick.

| QuestionNr1 explică (pentru Alexandra30092001):

Si e nelimitat? Sau poti sta numa putin?